Raion de produse tradiţionale la hipermarket

– Supermarketurile vor amenaja raioane speciale pentru promovarea produselor traditionale romanesti, in urma unui demers al Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare.

.
Presedintele ANSVSA, Marian Zlotea, a invitat luni reprezentantii retelelor de supermarketuri la o intalnire, pentru a discuta modalitati de colaborare, informează Ziare.com.

Propunerea Autoritatii a fost aceea de a se organiza, in fiecare supermarket sau hipermarket, un raion sau un stand special, unde sa fie expuse spre comercializare produse traditionale specifice diferitelor regiuni ale tarii ca o modalitate de promovare a produselor traditionale romanesti.

„Vom putea oferi producatorilor de produse traditionale romanesti posibilitatea unei piete extinse, consumatorilor posibilitatea de a-si procura produse traditionale verificate sanitar – veterinar si pentru siguranta alimentelor din supermarketuri, iar retelelor de supermarketuri o diversificare a produselor comercializate, ceea ce va fi benefic pentru toti”, a argumentat propunerea presedintele ANSVSA, Marian Zlotea.

Reprezentantii retelelor supermarketurilor au fost de acord cu propunerea si s-au declarat interesati intr-o colaborare cu Autoritatea, pentru punerea in aplicare a acesteia.

Raioanele vor putea fi gasite in supermarketurile Auchan, Carrefour, Gima, Cora, Kaufland, Mega Image, Metro Cash & Carry, Penny Market, Plus Discount, Real, Selgros si Billa.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata