Prin ce se diferă Vemate de alte proiecte Crypto?

68

Vemate este un proiect crypto cu sediul în Marea Britanie, construit de români, complet transparent și cu o echipă de dezvoltatori, consilieri crypto, cât și profesioniști în rețelele sociale.

Din punct de vedere al problemelor din piaţa Crypto, tranzacționarea crypto a devenit relativ ușoară în urma dezvoltării platformelor precum Binance și TradingView, dar cum rămâne cu piața NFT-urilor?

În momentul de față este foarte greu să culegi informații și să tranzacționezi NFT-uri în avantajul tău. Mulți utilizatori stau departe de această piață tocmai din cauza acestui sistem greu de înțeles și de pătruns.

Însă, proiectul Vemate  va rezolva această barieră între utilizatori și piața NFT.

Concret,  în faza a doua a proiectului, se va construi o platformă Opensea-Coinmarketcap-TradingView care va ușura semnificativ viața utilizatorilor.

Aceștia vor putea tranzacționa NFT-uri fracționare, vor avea acces la o platforma ghidată de genul Binance și vor putea face analiză tehnică ca pe TradingView.

Astfel, Vemate este un proiect cu sediul în Marea Britanie, construit de Români. Proiectul lor este complet transparent și au o echipa de dezvoltatori, consilieri crypto cât și profesioniști în rețelele sociale.

Munca lor de până acum este remarcabilă! Fondatorul este un antreprenor renumit care și-a făcut reperul în Londra, cu companiile sale de marketing și dezvoltare tehnologică.

În contextul de activitate, echipa Vemate a schimbat jocul! În faza 1 a proiectului au lansat primul produs din fondurile lor proprii, înainte de a organiza orice strângere de fonduri. Aplicația Vemate este destinată analizei colectibilelor Veve și este disponibilă în Play Store și în App Store.

Concret, aplicația VeVe este deținută de compania Ecomi și oferă utilizatorilor săi obiectele de colecție digitale care vin în ediții limitate, pot fi cumpărate, vândute și schimbate, îmbunătățite și personalizate, plasate în showroom-uri virtuale, împărtășite pe rețelele de socializare și multe altele, totul prin intermediul aplicației VeVe!

În  contextul de conectare, în acest moment Vemate.com și VEVE (Ecomi) au semnat un parteneriat, care a fost făcut public chiar acum câteva zile. 

Astfel, Veve oferă utilizatorilor lor obiecte de colecție digitale cu licență premium (Disney, Marvel, DC și altele) prin intermediul aplicației lor. Cu 1,5 milioane de utilizatori Veve dintre care 110.000 sunt utilizatori fanatici care sunt foarte activi în piață.

Procentul de 95% dintre utilizatorii sunt flippers (cumpără la un preț mic și vând la un preț mare), aceștia caută fiecare avantaj competitiv pe care îl pot obține.Vemate va interacționa mult cu ei în călătoria lor, oferind cea mai rapidă analiză a datelor pentru utilizatorii lor.

Comparabil, deci, prin ce diferă Vemate de alte proiecte Crypto?

-Produs deja lansat! Aplicația poate fi utilizată în Android și iOS.

– Auditul este realizat de către Compania Certik (cea mai bună companie de Auditare Blockchain)

– Aceștia nu au acceptat susținători privați sau alți investitori de capital.

– Sunt pe deplin transparenți prezentându-se cu o echipă complet verificată.

– Reprezintă „Nouă Eră” a Crypto NFT – Proiecte hibride

Aşadar, după ce vânzarea lor privată a fost un succes, se pregătesc acum pentru faza de pre-vânzare, care este probabil ultima oportunitate de a cumpăra tokenul VMT la un preț care mai poate fi obținut doar înainte de lansarea pe un exchange.

Sursa: Capital.ro
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata