După „Săgeata Albastră”, tramvaiul „Imperio”, Astra Vagoane Călători Arad pregăteşte trenul electric

După lansarea celui mai nou proiect de construcţie a tramvaiului ‘Imperio’, cu podea ultrajoasă, Astra Vagoane Călători S.A. plănuieşte ca cel târziu în primăvara anului viitor să fabrice şi primul tren electric din România, a afirmat miercuri (27 ianuarie 2010) Valer Blidar, acţionar majoritar al companiei arădene.

‘Transportul feroviar cu trenuri tractate de locomotive electrice prezintă o soluţie importantă pentru întreaga lume şi cum la noi acest tip de trenuri nu circulă, dorim să ne mişcăm foarte repede, astfel ca cel târziu în primăvara anului viitor să ieşim cu primul tren electric… Eu voi începe un alt drum pentru fabricarea aici, la Arad, a trenului electric’, a declarat Valer Blidar.

Astra Vagoane Călători a semnat, miercuri, un nou protocol de parteneriat cu firma Siemens pentru producerea de vagoane de tramvai moderne, ultrasilenţioase şi cu podeaua joasă, ‘Imperio’, după ce o primă colaborare cu această companie s-a concretizat prin fabricarea trenului ‘Săgeata albastră’. ‘Pentru noi, acest pas este deosebit de important deoarece am trecut la fabricarea unui alt tip de mijloc de transport.

Este vorba de mijlocul de transport urban pe şine, de tramvai, iar pe de altă parte pentru că ne permite menţinerea actualelor locuri de muncă sau chiar creşterea acestora, dacă va fi cazul, precum şi faptul că păşim spre o altă sursă de finanţare. Pe lângă faptul că ne deschide noi orizonturi, acest parteneriat ne dă o siguranţă în ceea ce priveşte creşterea veniturilor societăţii’, a spus Blidar.

Citește și
15 Comentarii
 1. skylark spune

  si pe unde or sa circule d-le blidar? ministrii si primarii dumneavoastra (PDL) arata doar ca-i doare-n cvr partea cu infrastructura.

 2. mircea spune

  d le blidar astea sint vise cine o sa cumpere tramvaiul ;imperio;;si pe unde o sa circule ///prin spatiu stiti bine ca infrastrucutura este ”””ca si cea acfr ului…varza dar pe criza asta nu cred ca o sa aveti sansa sa promovati acest proiect dar depinde cu cine sinteti in caruta …..dar am ajuns la concluzia caci la noi in tara nu se vrea sa se faca nimic bun ..dar cum am spus poate o sa avem alti guvernanti care o sa le pese si de tara in care traiesc caci astia care ne conduc au uitat de unde au venit ‘;;va doresc succes si sa nu uitati de cresterea salariilor ;;mai ales la palmasi caci pina la urma urmei ei fac cea mai multa treaba nu chiulaii care nu fac nimic ‘;;sa stiti ca aveti si voi multi care taie frunza la ciinisi iau banii degeaba asa ca pe viitor sa fiiti mai atent la cine dati leafa mai mare ;;bafta;;

 3. MARIAN spune

  DOMNULE BLIDARU , CEEA CE FACETI CU NOI MUNCITORII ESTE

  INCALIFICABIL, ADICA SA NE TRIMITETI ACASA IN CONCEDIU , M

  AI ALES IN PRAG DE SARBATORI FARA SALARIU ,ADICA IN CON

  CEDIU FARA PLATA , VA DATI SEAMA CA SUNTEM FOARTE MULTI

  CARE AVEM FAMILII SI CHELTUIELI LA BLOC , ALTII AU BANC

  BANCI DE PLATIT , CHIAR NU VA PASA ? CE-ATI FACE DV.

  CU LEAFA PE CARE NE-O DATI DE ANI DE ZILE CHINUIN-

  DU-NECU 80 LA SUTA DIN SALARIU ? SA VA FIE RUSINE

  SI VA MAI BATETI IN PIEPT CA NOI AVEM O GRAMADA DE

  COMENZI SI VOM AVEA SALARII CAT DE CAT DECENTE. DE CE

  VA BATETI JOC DE NOI? NU UITATI CA EXISTA UN DUMNE

  ZEU CARE NU VA VA UITA. TERBUIE SA RECUNOSC CA AVETI

  SI FAPTE BUNE. NE-TI DAI IN FIECARE AN CATE O PRI

  MA DESTUL DE SUBSTANTIALA CEEA CE MULTUMESTE ORICE

  MUNCITOR. DAR VA ROG DIN SUFLET NU NE MAI TRIMITETI

  IN CONCEDII NEPLATITE , GASITI METODE , SANT DESTUL DE

  MULTE. INCA UN ASPECT CE TREBUIE SA-L AVETI IN VEDERE

  DUPA PAREREA MEA. TOTI SEFII DE SECTIE SI DIRECTORII

  VA MINT INTRUNA, VA ROG SA TINETI SEAMA DE ASTA.

  EU IMI IAU RAMAS BUN SI VA UREZ SUCCES IN CONTINUARE

  SI SA FACETI DIN ACEASTA FABRICA O FLOARE CARE ARE

  MIROS SI FRUMUSETE PTR. A INVIDIA PE ALTII. MULT SUCC

  ES.

 4. vasilemarin spune

  DOMNULE BLIDAR , AM SA VA SCRIU O POEZIE LA CARE

  TARE M-AS BUCURA SA MEDITATI ASA UMPIC. ACEASTA POEZIE

  IMI APARTINE CA SA VEDETI CA NOI NU SUNTEM ATAT DE

  PROSTI PRECUM NE CREDETI. ACEASTA MELODIE V-O DEDIC CU

  CEA MAI MARE BUCURIE.

  AVARII
  ——

  VOI CE NE LUATI PAINEA DIN GURA

  VOI CE NE ARUNCATI IN BELTI SI SARACIE

  VA PLACE SA PRIVITI CUM FIECARE INDURA

  SI MAI AVETI TUPEU SA CERETI SI SIMBRIE

  II

  VOI CREDETI CA ATI INFAPTUIT ACEASTA LUME

  DAR VI SE PARE CA E PREA PUTIN

  SI ADUNATI BANI IN DIFERITE SUME

  E PREA PUTIN DAR BANII TOT MAI VIN

  III

  SI INCA MAI LOVITI CU BICIUL SARACIEI

  SI DATI, SI DATI, FARA SA VA MAI PESE

  AVETI O STEMA CE-A A MANDRIEI

  CA SUNTEM MARIONETE SAU DIFERITE PIESE

  IV

  VOI CE NE LUATI HARUL SI DEMNITATEA

  VOI CE VA AMUZATI IN PALATE COPIOASE

  SI UNDE O SA LE DUCETI TOATE ASTEA?

  DIN VOI RAMANE DOAR UN MANUNCHI DE OASE.

  V

  SI SUFLETELE MERG USOR SPRE CER

  IAR ALTELE SE PIERD IN NEANTUL INFINIT

  AICEA SUS E UN SINGUR MINISTER

  OH DOAMNE ! DAR MULT AM SUFERIT.

 5. goppo spune

  pfffffffff unii cu laudele altii cu munca io ma intreb daca cineva stie cine a facut acest tramvai de la proiectare pina la ultimul surum .Oricum dati o cautare pe google si vedeti de clagi-coplas srl. Asta ca sa nu se mai umfle in pene unii si altii .

 6. vasilemarin spune

  BUCURIE MARE LA ASTRA VAGOANE CALATORI , DE CE ? S-A MARIT SALARIU PTR. FIECARE SALARIAT CU 20 % IAR PTR. PERSONALUL TESA CU 5 % . EU SINCER SA FIU M-AM BUCURAT TARE MULT LA ASA VESTE , MI-AM ZIS CA I-A VENIT LUI BLIDARU MINTEA LA CAP , DAR DIN PACATE NE-AM IMBATAT CU APA RECE SI IATA DE CE. CELE 20 % SE ANEXEAZA LA SALARIU DE BAZA AVUT PANA ACUM SI SALARIU NORMAL A SALTAT UNDEVA MULTUMITOR . E, CARE E SMECHERIA , AVAND ACUM SALARIU MAI MARE INSELACIUNEA ESTE CA VOM PRIMI MULT MAI PUTIN DIN PROCENTAJUL ANTERIOR , ADICA EL A FOST DE 80 % ACUM VOM LUA 65 – 70 % , E ASTA ESTE NU E GREU CU MATEMATICA DOMNULE BLIDARU , NU INTELEG DE CE VA BATETI JOC DE NOI , CAND NOI V-AM BAGAT IN BUZUNAR MILIOANE DE EURO . SA-TI FIE RUSINE , ESTI O RUSINE PTR. ACEASTA FABRICA . MAI BINE VINDE-O SI DU-TE DE UNDE AI VENIT SI LASA-NE PE NOI IN PACE , SI ASA AVEM DESTULE NECAZURI CU PARLAMENTARII NE MAI INGREUNEZI SI TU . DACA NU ESTI IN STARE DE ACEASTA FABRICA INCHIDE-O DRACULUI SI LASA-NE IN PLATA DOMNULUI , SI ASA TI-AI BATUT JOC DE NOI ANI DE ZILE , TE LAUZI CU FEL SI FEI DE TROFEE , PE CARE BINEINTELES LE-AI LUAT STII TU CUM . ESTI O RUSINE SI PTR. ORASUL ARAD. FOARTE MULTI MUNCITORI DE BLASTAMA SI PE BUNA DREPTATE . SUNTEM MULTI CARE AVEM FAMILII , BANCI DE PLATIT , DAR VAD CA TE DOARE IN CUR DE NOI, MACAR DE TE-AR DUREA . IN INCHEIERE ITI SPUN UNA SI BUNA. SI TU VEI MURI CA SI NOI SI N-O SA DUCI CU TINE NIMIC IN GROAPA . TU VEI AJUNGE IN IAD UNDE PROBABIL VEI FII ACOLO SEF LA PORTARI . ESTI UN GUNOI DE OM .

 7. samariteanu spune

  are dreptate Marian blidaru face cu noi ce vrea facem munci necalificate si suntem prost platiti , ca asa vrea el . eu am acum salariu de 1620 lei si am luat pe luna 820 lei si atunci care e explcatia acestui salariu atat de mic ? sigur v-ati dat seama , am primit doar 65-70% din salariu brut . este bataie de joc , mai ales ca nu lucrez in meseria mea ci pur si simplu fac pe constructorul sau vopsesc acoperisuri. as vrea ca blidaru sa traiasca numai vreo 2-3 luni cu acest salariu sa-l vad cum s-ar descurca . sa-ti fie rusine , esti o pacoste pentru noi muncitorii . sefii sunt platiti cu suta la suta si noi cu procentajul mentionat mai sus . esti un nimica si tot in groapa vei ajunge blidarule .

 8. samariteanu spune

  BUCURIE MARE LA ASTRA VAGOANE CALATORI PTR. PATRONUL FABRICII. DEE CE SPUN BUCURIE ? A IESIT PE STRAZILE ARADULUI PRIMUL TRAMVAI LA STANDARD EUROPEAN SI TREBUIE SA RECUNOSC CA E FOARTE FRUMOS SI SE ALINIAZA CHIAR SI LA STANDARDE INTERNATIONALE . DAR PUTINI ARADENI STIU CUM A FOST FACUT ACEST TRAMVAI MINUNE . SACRIFICIILE OAMENILOR AU DAT BATAIE DE CAP ACEST TRAMVAI , E , POATE VA INTREBATI , CE SACRIFICII ? MUNCITORI TRIMISI ACASA FARA SALARIU TIMP DE 2 SAPTAMANI , SALARIU FIIND DE LA 65% PANA LA 80% SI PRESTIND LUCRARI NECALIFICATE CUM AR FII , EFECTUAREA GARDULUI , VOPSIREA ACOPERISURILOR , ZUGRAVIREA HALELOR , ETC. DA, DAR PRINCIPALUL EROU ESTE BLIDAR VALER , CETATEANUL DE ONOARE AL ARADULUI CARE IATA CE FACE CU OAMENII CARE I-AU BAGAT IN BUZUNAR MILIOANE DE EURO . ASTA ESTE RASPLATA DUMNEALUI . PAI, NU TI-E RUSINE ASA UMPIC ? CUM POTI SA-TI BATI JOC DE NOI IN ULTIMUL HAL ? DUPA CE CA-TI FACEM FABRICA CA LA CARTE NE MAI TRIMITI DIN DATA DE 28 AUGUST 2011 IN CONCEDIU NEPLATIT TIMP DE 2 SAPTAMANI . PAI, MA CHIABURULE, NU TI-E FRICA DE DUMNEZEU ? SUNT SIGUR CA INTR-O ZI VEI DA SOCOTEALA PTR. CEEA CE NE FACI NOUA . ESTI O RUSINE PTR. ARAD SI PTR. ACEASTA FABRICA DIN SECOLUL 19 . ASA SA-TI AJUTE SI TIE DUMNEZEU CUM FACI CU NOI , ESTI UN GUNOI .

 9. GEORGE spune

  AM SA DEDIC ACEASTA POEZIOARA DOMNULUI BLIDAR VALER , POATE , POATE….

  LUATI AMINTE !

  1

  ESTI POVARA SI SCUTEC PENTRU NOI

  ESTI MAI TARE SI CA OTELUL

  NE BAGI IN BOALA SI NOROI

  SI REUSIM SA DUCEM GREUL .

  II

  DAR NU UITA , AVEM UN DUMNEZEU ,

  SI SCUTUL TI-L VA SPARGE ODATA

  SI ATUNCI ITI VA FI MAI GREU

  SI VEI ALUNECA PE ALTA PANTA.

  III

  IAR POVARA SE VA USURA

  IAR A TA SE VA UMPLE DE URA

  DUREREA – N SUFLET TE VA USTURA

  DE PARCA AI FI LUAT CIANURA .

  IV

  IAR DACA VREI SA SCAPI DE USTURIME

  GANDESTE-TE LA DUMNEZEU SI FA BINE

  CACI LUMEA E PLINA DE CRUZIME

  SI VEI AJUNGE IN RAI CA MINE .

 10. samariteanu spune

  DOMNULE BLIDARU VA INFORMEZ CA OAMENII DV. PRINTRE CARE SI EU SUNTEM DISPERATI SI SUNTEM DEJA LA CAPATUL RABDARII . PACAT CA NU POT SA ARAT PE ACEST SITE CAT POATE SA CASTIGE UN MUNCITOR DE LA ASTRA VAGOANE CALATORI . ASTAZI AM SCOS BANII SI CAT CRADETI CA AM SCOS ? NICI MAI MULT NICI MAI PUTIN DECAT 380 DE LEI CU AVANSUL DE 430 DE LEI ADUNATI SI VETI VEDEA REZULTATUL MUNCII MELE DUPA VREO 30 DE ANI DE LUCRU . ATAT VALOREZ EU . PAI NU ITI ESTE RUSINE MIZERIE DE OM CE ESTI ? NU TE GANDESTI CA AVEM FAMILII , CHELTUIELI LA BLOC , RATE LA BANCI , POATE ALTII AU SCOS ACELE RATE PTR. DOCTOR SI ACEST MONSTRU CU CHIP DE OM ISI BATE JOC PUR SI SIMPLU DE NOI TOTI . NU INTELEG DE CE FACE ACEST LUCRU , PTR. CA NOI MUNCITORII SUNTEM PROSTI SI NU PORNIM O GREVA SI SA NU NE MAI OPRIM PANA NU DA SALARIILE SUTA LA SUTA . ESTI UN NEMERNIC SI VEI AJUNGE IN IAD IN FLACARILE CELE MAI MARI UNDE PROBABIL VEI FI SEF . RUSINE , E SI EGOIST , ARE O GRAMADA DE MASINI , ELICOPTERE , HOTEL , ETC SI VAD CA TOT NU-I AJUNGE . ASCULTA CETATENE DE ONOARE AL ARADULUI , TOTI MUNCITORII ITI VOR MOARTEA SI POATE INTR-O ZI SE VA IMPLINI SI ATUNCI NE VOM IMBATA DE BUCURIE , ASTA CA SA STII , CHIABURULE .

 11. MARIAN spune

  IATA CA BLIDARU A ALES SA FACA ALTA ECHIPA DE CONDUCERE (MA REFER LA DIRECTORUL GENERAL) IN PERSOANA DOMNULUI GHEORGHE SARBU , DACA L-ATI VEDEA OAMENI BUNI ATI SPUNE CA SEAMANA CU UN LEMURIAN , MAIMUTA CU OCHELARI SI CREIERII DE PAPAGAL . DE CE L-A ALES BLIDARU PE ACEST LEMURIAN ? NU SE PRICEPE DECAT SA SANCTIONEZE FARA MOTIV DOVADA CA CINEVA DIN CONDUCERE A FOST SANCTIONAT PE NEDREPT DE EL . CE S-A INTAMPLAT DE FAPT ? S-A CONSTRUIT SECTIA NICHELAJ, A SUPORTAT DIFERITE REPARATII SI PROBABIL OCHELARISTUL ,,MARE MAESTRU ” SI-A DAT CU PAREREA SI UITE ASA ACEL OM A FOST SNACTIONAT FARA CA OCHELARISTUL SA AIBE CELE MAI ELEMENTARE NOTIUNI DE CONSTRCTII . PAI CUM ITI PERMITI SA SANCTIONEZI MAI IDIOTULE ? FARA NICI UN PIC DE CUNOSTINTE IN CONSTRCTII ? BAI , RAHATIN PLOAIE , AI TERMINAT FACULTATEA DE CONSTRCTII ? ASTA-I UN ASPECT . N-AS VREA SA MA DAU PRELUDII LA ASEMENEA PROSTII SAR PUTETI SA VA INCHIPUITI CE ECHIPA ,,TARE” ARE BLIDARU , MAI ALES CELALALT DIRECTOR ADJUNCT , ALT IDIOT , DAN MICALACEAN . O ECHIPA DE FORTA, BUNI DE TRIMISI LA CIOROGARLA SA FACA PROIECTE LA WC. SI CU PARERE DE RAU TREBUIE SA LE SPUN TUTUROR MUNCITORILOR CARE RABDA CHINURILE CONDUCERII CA ACEASTA FABRICA NU VA MAI SUPRAVIETUI MULT , PUTETI SA VA DATI SEAMA CA BLIDARU A INFRUMUSETAT FABRICA PTR. A O VINDE SI SA SE CARE DE UNDE A VENIT . NU AM DOVEZI CONCRETE DAR ASTA E OBSERVATIA MEA SI POT SA SPUN CA AM GRESIT FOARTE RAR LA TOT CE AM SPUS . NU VREAU SA BAG IN MUNCITORI SUPARARE DAR EU ZIC CA LA ASEMENEA SALARIU NICI NU O SA NE PARA RAU . ASA BLIDARULE CA DU-TE SI LASA-NE CU NECAZURILE NOASTRE. MUNCITORILOR LE DORESC MULTA, MULTA SANATATE SI NU UITATI CA DUMNEZEU E CU NOI SI VEGHEAZA ASUPRA NOASTRA . SA AVETI FAMILIILE FERICITE SI MULTI, MULTI ANI DE ACUM INCOLO . DOAMNE AJUTA !

 12. SAMARITEANU spune

  SE PARE CA CE AM SCRIS IN ARTICOLUL DE SUS SE ADEVERESTE , ADICA NOI MUNCITORII NE PUTEM CAUTA DE LUCRU PTR. CA ACEASTA FABRICA E PE DUCA SI MAI ALES CA LUI BLIDARU NU-I MAI PASA , S-A UMPLUT DE BANI SI MAI ALES CA CA SI-A FACUT NISTE HALE LA BUCURESTI PTR. A MUTA EFECTUAREA TRAMVAIELOR ACOLO . DECI DRAGI SI FRATI MUNCITORI DIN PACATE ACEASTA FABRICA DE VAGOANE DIN ARAD VA MURI IN CURAND SI S-AR PUTEA SA MA INSEL CU PRIVIRE LA DOI ANI DAR CRED CA RECTIFIC SI CEL MULT ANUL VIITOR NE LUAM RAMAS BUN UNUL DE LA ALTUL , CE SA-I FACEM ASTA-I VIATA , VIATA MERGE INAINTE , CU BUNE SI RELE , TREBUIE SA RAZBIM . ACEST PARAZIT AL SOCIETATII BLIDAR (NUME TIGANESC) SI LA PROPRIU SI LA FIGURAT NE-A FACUT VIATA O POVARA , SI-A BATUT JOC DE NOI ANI DE ZILE , ORICUM ISI VA LUA RASPLATA DE LA DUMNEZEU (ACOLO NU MERGE CU MITA) SI CAND ISI VA LUA II VA PAREA RAU DE CEEA CE A FACUT . DUPA CE CA NE-A TRIMIS IN CONCEDIU FARA PLATA , AM PRIMIT SALARIU DE 62 % ACUM URMEAZA SA LUCRAM 120 DE ORE PE LUNA , ASTA INSEMNAND CA LUCRAM 6 ORE PE ZI IAR JOI PANA LA ORA 13 SI VINERI NU SE LUCRA DE LOC . MAI CHIABUR IMPUTIT , DE CE DRACU NU NE LASI IN SOMAJ TEHNIC CU 75% DIN SALARIU SI NIMENI N-AR COMENTA NIMIC . ITI PLACE SA VEZI OAMENII CUM SE CHINUIE IN VIATA CU TOATE GREUTATILE , SI PE DEASUPRA MAI SI RAZI DE NOI CUM AI FACUT LA WEST TV . SA-TI FIE RUSINE , ESTI UN PRAF IN OCHI IN FATA LUI DUMNEZEU IAR IN FATA NOASTRA A MUNCITORILOR UN NEMERNIC FARA SCRUPULE CE AR MERITA SA AIBA CHINURILE CELE MAI GROAZNICE POSIBILE . ESTI PENIBIL SI UN AROGANT DE CARE DAI DOVADA , INCA ODATA TIN SA PRECIZEZ CA FRATII MEI MUNCITORI ITI VOR DORI CAT MAI MULT BLESTEM PANA VEI CRAPA ODATA . SA-TI FIE RUSINE CHIABUR IMPUTIT .

 13. SAMARITEANU spune

  IATA CA DIN NOU INTERVIN PENTRU CA ACEST GUNOI DE OM BLIDAR VALER , ISI BATE JOC DE NOI MUNCITORII LASANDU-NE ,,LA RECE” , FARA SA INCALZEASCA MACAR UN CALORIFER IN HALELE DE PRODUCTIE SI DIN VESTIARE . IN CLADIREA NOUA UNDE CHIABURUL S-A AMENAJAT CA UN BARON ARE TOATA SPLENDOAREA PLACERII . MOBLA DUSA DIN EXPORT , TELEVIZOR CU PLASMA , INTR-UN CUVANT N-AVEM NOI ACASA CE ARE EL IN BIROUL LUI. CALDURA LA EL ESTE DIN PLIN , PARCA AR FII BAGAT SOARELE LA EL IN BIROU , ASA CALD ESTE . NOI PROSTIMEA N-AVEM VOIE SA AVEM CALDURA , NE INCALZIM LUCRAND SAU INJURANDU-L INTR-UNA PE ACEST NEGHIOB . PAI NU-TI ESTE RUSINE MAI , BOLSEVICULE , PANA CAND ITI BATI JOC DE NOI ? NE CONSIDERI ANIMALE SAU TE CREZI BURICUL PAMANTULUI . ASCULTA BLIDARULE , INTR-O BUNA ZI SI TIE ITI VA VENI VREMEA , DAR ATUNCI VA FII PREA TARZIU . INCA ODATA SA-TI FIE RUSINE , ESTI UN GUNOI .

 14. SAMARITEANU spune

  IATA CA DIN NOU INTERVIN PTR. FAPTE NEGATIVE PE CARE LE COMITE BLIDAR, POATE INCONSTIENT SAU POATE … IATA CA DIN NOU SUNTEM OBLIGATI SA FACEM LUCRARI IN INCINTA FABRICII (CONSTRUCTII) SI CULMEA CA NIMENI DIN INSPECTORATUL MUNCII NU SE SESIZEAZA MAI ALES CA ASTFEL DE ACTIUNI SUNT DE 3 ANI . ASTA N-AR FI O PROBLEMA CHIAR ATAT DE GRAVA , DAR MAI GRAV ESTE CA SUNTEM PLATITI CU 60% DIN SALARIU IAR SEFII DE SECTIE SI DIRECTORII CU SUTA LA SUTA . RUSINE , MAI ALES CA BLIDARU STIE FOARTE BINE CA SUNT SEFI DE SECTIE SI DIRECTORI CARE-L MINT LA TOT PASUL . NI SE PROMITE CA VOM AVEA DE LUCRU CU BRAZILIA (100 VAGOANE ) PE NOI MUNCITORII PLATINDU-NE CULMEA CU 65 – 70 % DIN SALARIU BATANDU-SI JOC DE NOI MUNCITORII SI CA SA FIE OALA MAI PLINA NE-A BAGAT PE GAT ZIARUL LUI ,,MASURA” PLATINDU-L LUNAR SI OBLIGATORIU CU 5 LEI ZIARUL . PTR. NOI LA UN CASTIG DE 600 – 700 LEI ESTE FOARTE MULT MAI ALES CA NOI NU CITIM ASTFEL DE ZIARE ATAT PROST FACUT DIN PUNCT DE VEDERE ZIARISTIC . CAM ASTA-I LOZINCA LUI BLIDARU , NU POTI TE AJUT , NU VREI TE OBLIG . ORICUM DUMNEZEU E SUS SI VEDE TOT CE SE INTAMPLA . ASA CA BLIDARULE AICI NU CONTEAZA BANII .

 15. KIKI spune

  DOMNULE BLIDAR , CHIAR VA BATETI JOC DE NOI MUNCITORII , NU UITATI CA NOI V-AM BAGAT BANI IN BUZUNAR , DE CE NAIBA NU VRETI SA NE DATI CALDURA IN DITAMAI HALELE ? CHIAR VRETI SA NE INBOLNAVITI SA VA SCAPATI DE NOI ? SUNTEM SINGURA FABRICA IN ARAD UNDE CALDURA LIPSESTE CU DESAVARSIRE SI UNDE PLATA ESTE FOARTE PROASTA SI MAI NOU SE INTARZIE SI CU BONURILE SI ACUM VRETI SA INTARZIATI SI CU SALARIILE . CE VINA AVEM NOI MUNCITORII DACA CEI DE LA C.F.R. NU VA DAU BANII ? SINGURA NOASTRA VINA ESTE CA NU FACEM O GREVA PTR. BATAIA DV. DE JOC SI SA NU UITATI CA EXISTA UN DUMNEZEU SI MAI DEVREME SAU MAI TARZIU VETI RASPUNDE IN FATA LUI . DECAND ATI NUMIT UN ALT DIRECTOR GENERAL TOTUL MERGE PROST (MAIMUTA LEMURIANA) IAR DV. PUR SI SIMPLU INCHIDETI OCHII , POATE CA CHIAR VA CONVINE PTR. ECONOMIILE CE VI LE FACE , FARA SA VA GANDITI CE RAU POATE SA NE FACA NOUA MUNCITORILOR . ORICUM SA VA FIE RUSINE ATAT DV. CAT SI LEMURIANULUI CARE ARE MINTEA CAT O GAINA . ASA SA VA AJUTE DUMNEZEU , CUM NE AJUTATI DV. SI OCHELARISTUL . BLIDARULE , AI FOST SECURIST SE VEDE DUPA FELULU CUM TE-AI COMPORTAT LA SEDINTA (DE PARTID ) N-AI LASAT MUNCITORII SA-TI SPUNA ADEVARUL , DAR O SA SPUI ADEVARUL IN FATA LUI DUMNEZEU DAR ATUNCI VA FI PREA TARZIU . INCA ODATA SA-TI FIE RUSINE , ESTI UN GUNOI PTR. NOI MUNCITORII SI PTR. MUNICIPIUL ARAD .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata