Inovarea, pe primul loc în planurile a 82% dintre antreprenorii de top din întreaga lume

30

Majoritatea antreprenorilor de top din întreaga lume sunt de acord cu faptul că inovarea în cadrul propriilor companii este esențială pentru dezvoltarea afacerii, arată un sondaj efectuat de către EY.

Astfel, din totalul celor 263 de antreprenori de top din întreaga lume chestionați, toți câștigători ai premiului internațional Antreprenorul Anului EY, 82% au fost de acord că, pentru creșterea afacerii companiei lor, a fost esențială capacitatea de a inova.

În același timp, aproape 50% dintre cei chestionați au spus că generarea de idei inovatoare devine din ce în ce mai dificilă pe măsură ce organizațiile lor au crescut în dimensiune și în complexitate.

Potrivit studiului EY, 60% dintre antreprenori au descris inovarea ca pe un proces nestructurat și informal, în timp ce 40% au menționat că doar câteva dintre ideile angajaților din companiile lor vor ajunge în stadiul de comercializare.

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 175.000 de angajați în 728 de birouri din 150 de țări și venituri de aproximativ 25,8 miliarde de dolari, în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2013.

În România, EY este unul dintre liderii de pe piața serviciilor profesionale încă de la înființare, în anul 1992, cu peste 500 angajați din România și Republica Moldova.

Compania furnizează servicii integrate de audit, asistență fiscală, asistență în tranzacții și servicii de asistență în afaceri către companii multinaționale și locale. De la 1 iulie 2013, Ernst&Young a devenit EY. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News