Lady Gaga a adus un omagiu filmului „Sunetul muzicii” la gala Oscarurilor

17

Excentrica Lady Gaga, opțiunea riscantă a Academiei de la Hollywood pentru a sărbători 50 de ani de la premierea filmului ‘The Sound of Music’ (Sunetul muzicii), s-a distins printr-o interpretare vocală impecabilă și un ‘look’ care a combinat ținuta de prințesă cu tatuaje și perucă, relatează luni EFE.

În mijlocul unei puneri în scenă sobre, Lady Gaga și-a demonstrat din nou caracterul camaleonic, nu doar în imagine, ci și în vocea care a imitat impecabil registrul vocal al Juliei Andrews, care a apărut la sfârșitul recitalului pe scenă pentru a-i da binecuvântarea.

Cântăreața, care și-a îndulcit imaginea adoptând un aspect mai retro de când colaborează la albumul său cu Tony Bennett, nu a putut să-și ascundă numeroasele tatuaje perfect vizibile sub rochia diafană.

Interpretând impecabil piesele ‘The Sound of Music’, ‘My favourite Things’, ‘Edelweiss’ și ‘Climb every mountain’, Lady Gaga a intrat perfect în personajul Freulein María, „logodnica rebelă”, dar și în cel al mamei austere din celebrul film muzical.

Ovaționată, Lady Gaga s-a ridicat la nivelul performanței lui John Legend, care a fost tulburător în interpretarea cântecului ‘Glory’, distins cu un Oscar și care face parte din coloana filmului Selma. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata