Stii cum poti sublima un total look negru?

Uneori, atunci cand vine vorba despre a pune in valoare un total look negru, nu trebuie sa faci mare lucru. Trebuie doar sa vii cu un plus de culoare, sa gasesti accesoriile potrivite cu care sa te joci sau sa te joci cu cele mai frumoase contraste de materiale sau de texturi.

Iata deci care sunt cele mai pretioase sfaturi atunci cand vrei sa sublimezi un total look negru.

Sfatul numarul 1 – accesoriile colorate. Poti purta fara probleme un total look negru din cap pana in picioare. Dar daca vei veni cu un plus de culoare prin intermediul unui accesoriu foarte colorat, vei reusi sa faci diferenta. Gentile sau pantofii in nuante de roz sau de bordo sunt cea mai buna alegere in acest caz. Chiar si cele in nuante de galben, cea mai in voga nuanta a anului 2017.

Sfatul numarul 2 – detaliile in nuante de auriu. Perfect pentru a veni cu un plus de stralucire pentru o tinuta all black, auriul vine si cu un plus de lumina. Pantofii cu detalii aurii si gentile sunt in acest caz cea mai buna alegere.

Sfatul numarul 3 – putina transparenta. Daca vrei sa vii cu un plus de relief si de sex-appeal pentru tinuta ta in nuante de negru, poti miza si pe piesele vestimentare cu insertii de transparenta. Daca vei dezvalui parti ale corpului ici si colo, vei reusi sa vii cu o totul alta dimensiune pentru negru.

Sfatul numarul patru – ochelarii de soare. Tinuta ta in nuante de negru poate sa fie cel mai bine pusa in valoare prin intermediul unor ochelari de soare cu lentilele foarte colorate. Un truc simplu cu efect imedia si garantat.

Sfatul numarul cinci-un plus de alb. Iata un duo atemporal care functioneaza de minune de fiecare data, cel de alb si de negru. Completeaza tinuta cu ajutorul unor pantofi in nuante de alb si nu ai cum sa da gres.

Sfatul numarul 6 – arata putina piele. Poti miza pe o pereche de pantaloni cu talie inalta si foarte evazati, la care sa porti un top cropped, mai ales daca esti bronzata.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata