Tratamente dentare laser fără durere, numai la Life Dental Spa Iași

Life Dental Spa este brand-ul sub care activează mai multe clinici stomatologice din București și din Iași. Recent deschis sediul din nordul Moldovei, Life Dental Spa Iași este echipată cu tehnologia ultramodernă a laserului stomatologic. 

De-a lungul timpului, specialiștii Life Dental Spa au observat că foarte mulți pacienți se prezintă cu intârziere la medicul stomatolog, motivul principal fiind teama de durere. În trecut, tratamentele stomatologice s-au dovedit a fi dureroase, invazive, disconfortul fiind resimțit zile bune după vizita la medic (in special disconfortul psihologic). 

Astăzi, nu mai este cazul ca pacienții să se teamă de durere! Clinica stomatologică Life Dental Spa Iași vine în ajutorul pacienților cu tratamente stomatologice lipsite de durere, realizate cu laserul dentar! 

Conceptul Life Dental Spa

Bazele întregului concept Life Dental Spa au fost puse de către dr. Cristina Obreja, fondator Life Dental Spa și medic specialist în laser stomatologic. Compețenta în laser dentar a dr. Cristina Obreja a fost obținută în urma studiilor la universitatea Aachen, din Germania

Dr. Cristina Obreja a deschis prima clinică Life Dental Spa in anul 2008, un loc unde pacienții nu au parte doar de simple tratamente stomatologice, ci de experiente cu adevarat benefice. 

Clinicile Life Dental Spa s-au făcut remarcate, de-a lungul timpului, prin tratamentele fără ace, fără freze și fără durere, care s-au dovedit a fi realizate la cel mai înalt nivel de calitate și durabilitate! 

Ce este laserul stomatologic? 

Tehnologia ultramodernă, de ultimă generație, a laserului stomatologic reprezintă o inovație pentru domeniul medicinii dentare, aceasta fiind soluția ideală chiar și pentru pacienții cu frică de durere. 

Caracteristica majoră a laserului stomatologic este aceea că funcționează pe baza luminii cu diferite lungimi de undă, astfel încât pacientul poate să uite de clasicele freze dentare care produceau disconfort accentuat în timpul ședințelor de tratament.

În plus, laserul stomatologic s-a dovedit a fi extrem de prietenos cu organismul și cu țesuturile dentare și gingivale.

Astfel, tratamentele stomatologice laser realizate în clinica Life Dental Spa Iași sunt holistice, biocompatibile și minim-invazive!

Care sunt beneficiile majore ale laserului stomatologic? 

Pacienții care aleg clinica stomatologică Life Dental Spa din Iași se pot bucura de tratamente ultramoderne realizate de către #LifeDentist-ii specialiști în stomatologie cu ajutorul laserului dentar. Indiferent că este vorba de tratamente simple, precum tratarea cariilor cu laserul, sau de proceduri chirurgicale complexe, precum Fast&Fixed, laserul aduce multiple beneficii: 

  • Actiune minim-invazivă

Lumina laserului stomatologic are proprietatea de a fi minim-invazivă, acționând doar la nivelul țesutului afectat. Astfel, țesuturile sănătoase din vecinătate sunt protejate, fara a fi afectate in vreun fel. 

  • NU provoacă DURERE

Probabil una dintre cele mai importante aspecte ale tratamentelor laser este lipsa durerii.

 #LifeDentist-ii asigură pacienții care inca mai au temeri legate de dentist, că tratamentele laser sunt complet lipsite de durere și că nu mai există motive de îngrijorare! Laserul stomatologic poate fi calibrat în funcție de sensibilitatea fiecărui pacient în parte, astfel încât experiența să fie una plăcută și confortabilă! 

  • Nivel mult redus de zgomot si vibratie

Un alt motiv de anxietate în rândul pacienților este senzația de vibrație și zgomotul produse de instrumentarul clasic rotativ, al frezelor dentare. Cu ajutorul laserului dentar, specialiștii Life Dental Spa realizează tratamente fără ace, fără freze și fără durere, cu un nivel mult redus de zgomot si vibratie, pacientul având parte de o experiență de cinci stele în cabinetul stomatologic! 

  • Protejează nervul dentar 

Menținerea dinților pe arcadă pentru un timp îndelungat este un principiu esențial pentru medicii Life Dental Spa din Iași. Astfel, tratamentul cariilor cu laserul este soluția ideală pentru pacienții care au multiple carii profunde, ce pun în pericol vitalitatea nervului dentar. Laserul stomatologic protejează pulpa și îmbunătățește capacitatea de regenerare a dentinei, dintele rămânând vital pentru mai mult timp! 

  • Refacerea țesutului se realizează într-un timp record! 

O altă procedură foarte des realizată în clinica stomatologică Life Dental Spa din Iași este tratarea gingivitei si a parodontozei cu laserul. Gingivita reprezinta inflamația gingiei, caracterizata de sangerare si modificarea aspectului acesteia. Netratata, gingivita se transforma in parodontoza, o afectiune mult mai grava ce poate duce la pierderea dintilor.

Laserul stomatologic are proprietatea de a fi bactericid, fiind de un real ajutor în cadrul tratamentului gingivitei si parodontozei – încă de la prima ședință, pacienții resimt o imbunatatire semnificativa a situatiei gingivale! 

  • Distruge bacteriile 

Protocolul holistic de tratare a parodontozei a fost elaborat de către dr. Cristina Obreja, acesta constând într-un tratament complex ce include, printre altele, terapia laser pentru parodontoză, care să oprească evoluția temutei boli

Beneficiul major al folosirii laserului dentar în acest tip de tratament este proprietatea sa bactericidă, microorganismele fiind eliminate de la nivelul pungilor parodontale, boala fiind oprită din evoluție. 

  • Reduce disconfortul post-operator 

Nu în ultimul rând, laserul dentar este folosit ca un adjuvant în cadrul procedurilor chirurgicale, printre care se numără și inserarea implanturilor dentare. Astfel, laserul are rolul de a diminua durerea și disconfortul postoperator, precum și de a limita umflarea țesuturilor la nivelul cărora s-a realizat intervenția. 

Alege clinica stomatologică Life Dental Spa din Iași și bucură-te de tratamente complet lipsite de durere cu ajutorul laserului stomatologic!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata