Brand-ul Life Dental Spa te invita sa-i devii partener!

SC INTEGRA MEDICAL SERVICES SRL este numele firmei sub denumirea căreia activează brand-ul național Life Dental Spa. În clinicile Life Dental Spa din capitală, #LifeDentist-ii realizează tratamente la cel mai înalt nivel, respectând principiile stomatologiei moderne, minim-invazive.

De ce sa alegi franciza Life Dental Spa- clinica dentara laser?

Life Dental Spa este un concept original, creat in urma cu 12 ani de fondatoarea Cristina Obreja, medic stomatolog cu peste 15 ani experienta de lucru cu pacientii si in formarea de echipe medicale si administrative. Cristina si Stefan Obreja (CEO Life Dental Spa) au dezvoltat conceptul pe urmatoarele directii:

 • stomatologie minim-invaziva si conservativa
 • preventie dentara
 • utilizarea ultratehnologiei laser in realizarea majoritatii tratamentelor dentare, cu avantaje net superioare stomatologiei clasice
 • eliminarea cauzelor afectiunilor dentare si nu doar tratarea efectelor, educarea pentru sanatate a pacientilor
 • folosirea materialelor dentare cu grad inalt de biocompatibilitate

Datorita unui management intern eficient, a marketingului intensiv si a serviciilor moderne cu adresabilitate larga, Life Dental Spa a atras zeci de mii de pacienti dornici sa se trateze fara freza si fara durere, ceea ce a determinat succesul de necontestat al acestui brand in Romania.

Laserul stomatologic folosit cu succes în clinica stomatologică Life Dental Spa a dus, numai în anul 2019, la dublarea cifrei de afaceri. Cu doar 3 unit-uri dentare, firma SC INTEGRA MEDICAL SERVICES SRL a obținut suma de aproximativ 1.200.000 de euro, făcând fericiți un număr impresionant de pacienți!

Dr. Cristina Obreja este medic fondator și administrator SC INTEGRA MEDICAL SERVICES SRL, dobândindu-și specializarea în laser stomatologic în Germania, în cadrul universității din Aachen. De-a lungul carierei sale, dr. Cristina Obreja a îmbrățișat principiile stomatologiei holistice, alegând să le ofere pacienților  Life Dental Spa o experiență de 5 stele. 

Life Dental Spa a început francizarea

Maturitatea brand-ului si replicabilitatea lui a determinat dezvoltatorii sa inceapa francizarea Life Dental Spa. 

Marketing-ul eficient, managementul optimizat și  pregătrea profesională excelentă a medicilor Life Dental Spa au contribuit masiv la succesul brand-ului național.

Pentru a veni în sprijinul investitorilor, conducerea life Dental Spa oferă o serie de beneficii celor care aleg să realizeze franciza:

 

 • Asigurarea unei cifre de afaceri de aproximativ 400.000 de euro per unit dentar

 

  • Implementarea protocoalelor de lucru și a regulamentelor interne Life Dental Spa
  • Profitabilitate de minim 20% 

 

 • Return of investment obținut în minimum 3 luni și maximum 6 luni

 

  • Training oferit de medicul fondator Life Dental Spa, dr. Cristina Obreja, pentru perfecționarea practicii stomatologice cu ajutorul laserului dentar 

 

 • Training pentru personalul administrativ și front desk 

 

 • Software personalizat și testat pentru organizarea eficientă a programărilor, a încasărilor și a cheltuielilor
 • Marketing pe diverse canale:SEO, TV, retele de socializare 

 

Fie ca esti medic stomatolog si doresti sa pui bazele unei afaceri de succes ori ai deja un cabinet dentar pe care doresti sa-l dezvolti si optimizezi, franciza Life Dental Spa este solutia de succes pentru tine! 

Life Dental Spa deschide porțile colaborării cu investitori dornici de afirmare pe piata stomatologica, pentru a pune bazele unor afaceri prospere, orientate catre succes si catre binele pacientului!

Afla aici mai multe detalii despre franciza Life Dental Spa: https://franciza.lifedentalspa.ro/

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata