68% dintre tineri spun că viaţa lor de zi cu zi este bună

68% dintre tineri afirmă că viața lor de zi cu zi este bună și foarte bună, relevă un studiu privind evaluarea vieții cotidiene publicat pe site-ul Ministerului Tineretului și Sportului.

Astfel, conform sursei citate, 53% dintre cei intervievați au răspuns că viața de zi cu zi este bună, 27% — nici bună, nici rea, 4% — proastă, 1% — foarte proastă, 15% — foarte bună.

53% dintre respondenți au afirmat că viața lor este aproximativ la fel cu cea de acum un an, 11% — mai proastă, 2% nu pot aprecia, 34% au declarat că este mai bună.

Potrivit studiului, 34% au răspuns că vor trăi peste un an aproximativ la fel, 6% — mai prost, 10% nu pot aprecia, 1% nu știu sau nu au răspuns iar 49% au spus că va fi mai bine.

De asemenea, 57% dintre cei intervievați susțin că sunt mulțumiți de nivelul de educație, 13% sunt nemulțumiți, 26% — foarte mulțumiți, 3% — foarte nemulțumiți.

Studiul a fost realizat de Grupul de Studii Socio-Comportamentale Avangarde în perioada 3 august — 16 septembrie 2014, pe 1.205 subiecți cu vârste între 14 — 35 ani și poate avea o eroare maximă tolerată de plus/minus 2,8%. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
1 Comentariu
  1. gogu spune

    Normal daca traiesc din salariile parintilor si pensiile bunicilor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata