Antonescu: La inundaţii nu este nevoie să se umple o barcă cu miniştri

Președintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat vineri că în cazul inundațiilor este important să existe un sistem instituțional de acțiune și că nu este nevoie să se ducă în zonele inundate nici premierul, nici să se „umple o barcă” cu miniștri.

„În asemenea situații, în Teleorman sau oriunde în altă parte — din păcate nu sunt inundații într-un singur loc—, este important să existe un sistem instituțional de acțiune precis. Nu este nevoie nici prim-ministrul să se ducă, nu este nevoie să se umple câte o barcă cu miniștri, dacă și mai vorbesc între ei se întâmplă tot felul de lucruri. Gândiți-vă că s-au organizat și s-au reorganizat, s-au paraorganizat tot fel de comandamente pentru situații de urgență. Dl Arafat a fost mutat ca un jolly joker între ministere, între guverne, din toate părțile. Este o situație normală atunci când în astfel de împrejurări instituțiile funcționează, restul este poveste, imagine, campanie”, a spus Antonescu într-o conferință de presă.

El a precizat că nu a considerat necesar să meargă în zonele inundate din Teleorman, dar s-a informat despre situația de acolo.

„Dacă aș fi socotit necesar să merg, aș fi mers. (…) Am discutat cu colegii mei de acolo, mi-am luat informațiile, dar din punctul meu de vedere nu a fost necesar să fac și eu o tură cu barca sau pe jos. Nu cred că de asta au nevoie cetățenii”, a mai afirmat liderul PNL. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata