Berceanu: Constructorul centurii oraşului Gherla va fi sancţionat

Ministrul interimar al Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat marti (27 octombrie 2009) ca vor fi sanctionati cei vinovati de faptul ca soseaua ocolitoare a orasului Gherla n-a putut fi data in folosinta, desi a fost inaugurata oficial inca din luna august.

“Sanctiunile respective sunt pevazute in contract si se aplica contractul”, a spus Berceanu, fara sa precizeze in ce ar consta sanctiunile si când vor fi aplicate acestea.
Centura ocolitoare a municipiului Gherla, cu o lungime de 5 km, a carei constructie a costat 7,5 milioane de euro, a fost inaugurata la 14 august de premierul Emil Boc. Ea nu a fost insa data in folosinta nici pâna in prezent, din cauza unor denivelarilor aparute pe sosea.

Potrivit primarului municipiului Gherla, Ionel Dragan, defectiunea depistata pe centura ocolitoare a fost descoperita chiar inainte de inaugurarea oficiala.
“Nu se poate inchide ceva ce nu s-a deschis. Nici n-a fost receptia facuta la sosea, a fost un defect ascuns, care se regleaza, fiindca e in garantie.

Cu doua zile inainte de inaugurare s-a descoperit, si daca a fost programat evenimentul (inaugurarea de catre premier, n.r.) s-a facut inaugurarea”, declara in august primarul Ionel Dragan. El a adaugat ca drumul “s-a lasat putin”, probabil din cauza solului sau din cauza vreunui izvor ascuns si a precizat ca defectiunea va fi remediata in scurt timp.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata