Cum să iei ţeapă muncind la domiciliu

„Câştigaţi 1.200 – 2.000 de dolari lunar muncind la domiciliu. Angajăm colaboratori din toată ţara! Domenii: procesare corespondenţă, confecţionare plicuri, completare formulare, înşiruire de mărgele, cusut scutece, asamblat plăci electronice, confecţionat felicitări, pungi cadouri etc.

Deşi par anunţuri tentante, nu sunt altceva decât plase aruncate celor naivi. Mai întâi ţi se cere să trimiţi un plic în care să fie specificate datele solicitantului, un altul gol, timbrat şi încă 50 de lei, pentru materialele pe care urmează să le primeşti. După trei zile primeşti un plic cu nişte hârtii, lipici, câteva culori, un şablon şi un mesaj în care ţi se spune să trimiţi felicitările confecţionate pentru verificare.

Primele modele sunt uşor de realizat, însă după ce te înştiinţează că ai trecut proba trebuie să realizezi noi şabloane, mult mai complicate, pentru care achiţi alţi 50 de lei. „Nu era rentabil. Le-am telefonat să le spun. Un minut costa aproape 1 euro. Am întrebat dacă mă pot întâlni cu un reprezentat al firmei, să semnez un contract, însă mi-a spus că acest lucru nu este posibil, că vom comunica poştal. Aşa am rămas şi fără bani şi am pierdut şi timpul fără rost”, este mărturia unei tinere ieşence care a căzut în plasă.

(sursa: Evenimentul)

Citește și
2 Comentarii
  1. delkin spune

    Astea sunt nimicuri pe langa Amway, Herbal life si alte metode de a „deveni milionar” in cateva luni.
    Ca precautie, nu dati niciodata bani inainte de a primi ceva in schimb.

  2. Miha spune

    de Lady stie cineva ceva? Sunt seriosi?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata