Băsescu, despre vizita la spital: Mi-am băgat invers în ureche un beţişor cu vată

Preşedintele Traian Băsescu a dat asigurări că este sănătos tun şi a explicat de ce a trebuit să facă un control ORL, comentează Realitatea.net.

„Să vedem cât de ridicoli putem fi. Eu în fiecare dimineaţă înot. Jumătate de oră, o oră, cât pot. Cât îmi permite timpul. După piscină, trebuie să te asiguri că nu mai ai apă în ureche, iar ieri dimineaţă, sunt acele beţişoare cu vată, după piscină vorbeam la telefon cu un ministru şi nu am observat că am luat un beţişor şi l-am băgat în ureche invers, nu cu vata. M-am zgâriat. Aşa că m-am dus şi mi-au pus un tampon cu rivanol în ureche, pentru că exista pericolul unei infecţii” – a spus şeful statului.

Traian Băsescu a dat asigurări că nu populaţia este cea care se îngrijorează de starea sa de sănătate, ci presa: „Având în vedere că 80% dintre ziarişti se roagă pentru sănătatea mea, interesul este de înţeles…Dacă vreodată va fi o situaţie dificilă cu starea mea de sănătate, vă asigur că Administraţia Prezienţială va da un comunicat” – a spus preşedintele, adăugând că angajaţii lui Vîntu şi ai lui Voiculescu sunt cei care creează panică în privinţa sănătăţii sale.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata