Justin Bieber, condamnat să urmeze cursuri de autocontrol

Interpretul canadian Justin Bieber s-a declarat, miercuri, vinovat de conducere periculoasă a mașinii și de opunere de rezistență fără violență la arestare, după ce a ajuns la un acord cu procuratura, astfel încât să nu mai poată fi învinuit că s-ar fi urcat la volan sub influența alcoolului sau a drogurilor, relatează 7sur7.be.

Incidentul în care a fost implicat cântărețul de 20 de ani a avut loc în ianuarie, la o cursă ilegală de mașini la Miami. Recunoscând faptele menționate, el evită o pedeapsă mai aspră, care l-ar fi putut duce chiar la închisoare.

În cadrul unei audieri desfășurate miercuri la Miami, la care Justin Bieber nu a participat, reprezentantul acestuia a acceptat ca interpretul să urmeze un curs de 12 ore de tehnici de autocontrol și să facă o donație de 50.000 de dolari în scopuri caritabile.

‘Cazul dlui Bieber s-a încheiat astăzi’, a spus avocatul cântărețului.

Justin Bieber a fost inițial acuzat că a participat la o cursă, la volanul unei mașini Lamborghini, conducând sub influența alcoolului sau a drogurilor, cu permisul expirat, și că a opus rezistență la arestare. Până acum pledase nevinovat, deși poliția susține că, la arestare, Bieber recunoscuse că a fumat canabis și că luase anxiolitice.

Cântărețul are deja la activ numeroase necazuri cu justiția. La începutul lunii iulie, a fost condamnat la închisoare cu suspendarea executării pedepsei, sub supraveghere timp de doi ani, pentru că a aruncat cu ouă în casa unui vecin din Los Angeles. A fost nevoit să efectueze și muncă în interesul comunității, să participe la un program de autocontrol și să plătească 80.000 de dolari pentru repararea casei vandalizate.

Bieber este acuzat în Canada că a molestat un șofer de limuzină, dosarul fiind în curs de judecare. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata