Fotbal american: Nou record de audienţă în SUA cu ocazia Super Bowl

15

Mult-aşteptata finală a Ligii profesioniste de fotbal american (NFL) – Super Bowl -, care a avut loc duminică, 2 februarie, la East Rutherford, a stabilit un nou record de audienţă în Statele Unite ale Americii, cu o medie de 111,5 milioane de telespectatori.

Meciul dintre Seattle Seahawks şi Denver Broncos, încheiat cu scorul de 43-8 în favoarea primei formaţii, a fost urmărit de 46,4 la sută dintre posesorii de televizoare din SUA, depăşind recordul de 111,3 milioane telespectatori, stabilit cu ocazia Super Bowl 2012.

Conform Nielsen Audience Measurement, concertul susţinut de Bruno Mars în pauza partidei de pe stadionul MetLife din East Rutherford, a fost urmărit de 115,3 milioane de telespectatori, un alt record de audienţă pentru pauza Super Bowl, rezervată în mod tradiţional unui spectacol muzical.

Vechiul record îi aparţinea Madonnei, cu 114 milioane de telespectatori, în urmă cu doi ani. Anul trecut, o altă cunoscută solistă americană, Beyonce, a reuşit să atragă 110,8 milioane de fani în faţa televizoarelor. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata