Cumpărarea unei case în mijlocul unei pandemii poate fi o idee bună

Decizia de a cumpăra o casă în acest moment, fie pentru investiții, fie pentru a locui, este una care merită să luăm în considerare toate aspectele.

Se spune că norocul este prezentat celor care îndrăznesc să urmeze căi diferite. Începând cu anul 2020 și continuând cu 2021, este imposibil să nu recunoaștem că viața noastră s-a schimbat în profunzime și că nu știm cât va dura această schimbare sau dacă vom evolua către un fel de ordine nouă.

De aceea, decizia de a cumpăra o casă în acest moment, fie pentru investiție, fie pentru a locui, este una de care merită să țineți cont în toate aspectele.

Cumpărarea unei case, chiar acum, nu este pentru toată lumea. Este pentru cel care, după o evaluare intensă a situației sale, stabilește că poate face asta fără a-și afecta finanțele zilnice, lichiditatea și bunăstarea lui și a familiei sale. Achiziționarea de locuințe continuă să fie astăzi o investiție excelentă pe termen mediu și lung.

Dacă v-ați hotărât deja să cumpărați o casă, țineți cont de aceste sfaturi, deoarece se preconizează că efectele crizei vor mai dura probabil doi ani și este important să faceți o alegere corectă.

Faceți-vă timp pentru a alege! Alegeți proprietăți terminate sau aproape terminate. Veți elimina problemele cu termenii de livrare și detaliile de construcție care pot arata diferit în planuri.

Reconsiderați locația. Acest lucru, reconsiderarea locației, poate determina un interes deosebit pentru casele de vânzare din Otopeni. Nevoile oamenilor se schimbă. Spațiile de birouri se reinventează. Multe companii vor fi obligate să facă biroul de acasă permanent. Modelele de transport se vor schimba probabil. Ține cont de toate acestea.

Nu vă fie frică să transmiteți oferta dvs. Asumați-vă un risc și faceți propunerea dvs. proprietarului. Circumstanțele actuale vor determina oamenii să ia în considerare ofertele subincluse. Alții vor căuta lichidități imediate. Dacă primiți o contrapropunere, ați avansat deja un pas.

Gândiți pe termen lung. Achiziționarea unei locuințe, dacă o veți vedea ca o investiție, ar trebui să se facă pe termen lung. Se recomandă unul sau două decenii, așa că aveți grijă să vedeți tot ce vă va afecta proprietatea. Investigați câștigul de capital din zonă, ce va deveni în zece ani? Vor construi fabrici în jurul ei? Zona va înflori? Traficul va deveni mai bun sau mai rău? Cum este securitatea zonei?

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata