Tot ce trebuie sa stii despre prepararea laptelui praf Topfer

30

Primele luni sunt cele mai dificile pentru tinerii parinti, mai ales pentru ca multi realizeaza ca au fost luati pe nepregatite in ceea ce priveste hranirea celui mic. Din fericire, datorita descoperirilor din domeniul stiintei nutritionale, specialistii din domeniu vin in ajutorul parintilor care se afla intr-o situatie delicata.

 

Unii copii se nasc cu o intoleranta la lactoza, asa ca vor avea nevoie de ceva care sa inlocuiasca laptele pe care il primeau de la mama, iar formula speciala de lapte praf Topfer fara lactoza este varianta cea mai potrivita. Produsul nu contine componente precum lactoza, proteina din laptele de vaca, glutenul, zaharoza, fructoza etc.

Care este cantitatea ideala de lapte praf pentru cel mic?

Varsta este factorul principal care influenteaza numarul de mese de care are nevoie un copil in fiecare zi, asa ca parintii trebuie sa se gandeasca la acest aspect in momentul in care prepara laptele. Spre exemplu, cantitatea ideala la varsta de 2-4 saptamani este de 100 ml, adica 90 ml de apa fiarta si doua lingurite de lapte praf.

 

Citeste si: Principalele modalităţi prin care părinţii îşi pot da seama că folosesc laptele praf potrivit pentru bebeluşul lor

 

Lucrurile se schimba pe masura ce copilul creste. Astfel, dupa varsta de 6 luni, numarul de mese scade, dar cantitatea necesara pentru dezvoltarea lui creste: 230 de ml, in compozitie aflandu-se 210 ml de apa fiarta si 7 lingurite de lapte praf. Informatiile suplimentare pot fi gasite foarte usor pe ambalajul produsului, pe care parintii il pot consulta oricand.

Ce beneficii le va aduce laptele Topfer celor mici?

Laptele praf Topfer nu doar ca respecta standardele Comisiei Europene cu privire la produsele organice, dar indeplineste si cei mai exigenti parametrii calitativi. Dezvoltarea normala a vederii este sustinuta de acidul docosahexaenoic din compozitia formulei, iar pentru dezvoltarea creierului se foloseste acid natural alfa-linolenic, sau omega-3.

 

In cele din urma, laptele praf Topfer nu este dificil de preparat, doar ca parintii trebuie sa aiba grija sa urmeze instructiunile cu atentie. In cazul in care cel mic are o problema si nu poate consuma diverse elemente ce se afla in compozitia laptelui, atunci parintii trebuie sa aleaga o varianta cat mai potrivita pentru el.


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News