Iaşi: Mandat de arestare pentru principalul suspect din cazul Târguşor Copou

Principalul suspect în cazul studenților găsiți înjunghiați într-o cameră din căminul C4 din campusul studențesc Târgușor Copou, Aurelian Giosan, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Magistrații Tribunalului Iași au decis trimiterea lui Aurelian Giosan în arest preventiv, deși acesta susține că nu este agresorul studenților înjunghiați și incendiați.

Aurelian Giosan a fost reținut marți dimineața, la 24 de ore după ce un echipaj de pompieri a găsit doi studenți înjunghiați. Pompierii au fost solicitați, prin serviciul 112, să intervină la stingerea unui incendiu izbucnit într-o cameră de la etajul unu al căminului C4 din Târgușor Copou. După ce au pătruns în cameră, pompierii i-au descoperit pe studenți pe pardoseală.

După ce victimele, doi studenți în primul an la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, au fost scoase afară s-a constatat că aveau răni prin înjunghiere. Una dintre victime, Victor Nour, un student din Republica Moldova, avea pe corp aproape 40 de lovituri de cuțit și prezenta arsuri de căi aeriene. Medicii SMURD sosiți la fața locului au încercat să îl resusciteze însă au trebuit să constate decesul după 45 de minute.

Cea de-a doua victimă, Casian Harpa, se află la Spitalul Sfântul Spiridon, în clinica de terapie intensivă. El are răni multiple la nivelul capului, gâtului, toracelui, abdomenului, brațelor și antebrațelor, cele mai grave fiind cele la nivelul ficatului. Prognosticul medicilor este rezervat. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata