MediHelp International lansează pachetul de asigurare cu acoperire locală

MediHelp International, unul dintre cei mai importanți furnizori de asigurări private de sănătate din Europa Centrală și de Est, lansează planul AZURE cu acoperire locală.

Pachetul de asigurare AZURE Local acoperă serviciile medicale accesate pe teritoriul României până la limita generală maximă de 250,000 EUR. Beneficiile planului local includ acoperirea cazurilor medicale în urgență, în spitalizare, dar și în regim ambulator. MediHelp oferă clienților posibilitatea alegerii spitalului sau a clinicii unde doresc să se trateze, dar și a medicului. Acoperirea oferită de Planul AZURE Local include tratamentul pentru cancer, dar și serviciile de transplant, beneficii ce au în vedere tratarea condițiilor medicale ce pot pune viața în pericol.

“Ne dorim să avem soluții care să răspundă solicitărilor primite din partea persoanelor interesate de serviciile oferite de MediHelp International. Prin crearea planului AZURE Local ne-am dorit să venim cu o alternativă pentru cei care își doresc o asigurare cu acoperire pe teritoriul României, deoarece din anumite motive acoperirea internațională nu este de interes. Astfel, ne bucurăm că, odată cu lansarea planului AZURE local, putem să ne adaptăm și să oferim variante cât mai potrivite persoanelor interesate de asigurarea privată de sănătate oferită de MediHelp” – Alexandra Konrad – Unit Manager

MediHelp International analizează permanent nevoile și solicitările clienților, precum și tendințele din piața asigurărilor private de sănătate. Dorința de a oferi soluții pentru clienți în funcție de necesitățile acestora a dus la crearea planului local AZURE.

Planul de asigurare privată de sănătate AZURE Local a fost realizat de MediHelp în colaborare cu AXA Partners, ce face parte din Grupul AXA, cu peste 70 de ani de experiență în asigurări, prezent în 57 de țări, cu aproximativ 108 milioane de clienți.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata