Protejează-te de riscuri și protejează-i și pe ceilalți apelând la serviciul Casco oferit de asigurarecasco.ro

Traficul rutier este din ce în ce mai aglomerat pentru că numărul celor care achiziționează mașini este într-o continuă creștere. Creșterea aglomerației din traficul rutier, neatenția, graba sau proasta calitate a drumurilor sunt cele mai populare motive care conduc la apariția accidentelor rutiere. Din păcate, o mare parte dintre acestea se soldează cu victime sau chiar cu persoane decedate.

Statisticile demonstrează faptul că țara noastră este una dintre țările fruntașse în ceea ce privește rata de mortalitate ca urmare a accidenteor rutiere. Pentru a putea evita situațiile neplăcute ca urmare a accidentelor rutiere este imperios necesar ca șoferii să de-a dovadă de întelegere, atenție, respect, prevenție, etc. De asemenea, este necesar ca aceștia să se protejeze în cazul în care accidentele rutiere nu pot fi evitate. Cum se poate realiza o protecție? Prin achiziționarea unei polițe Casco. Deținerea unei astfel de polițe nu este obligatorie în țara noastră însă este recomandat a fi utilizată. De ce? Pentru că oferă o serie de beneficii, cele mai importante fiind prezentate în cadrul acestui articol.

Polița Casco este asigurarea facultativă care te scapă de plata daunelor în momentul în care ghinionul te lovește

Deținerea unui autovehicul necesită plata unor taxe, asigurarea obligatorie fiind una dintre taxele care trebuie achitată periodic pentru a putea circula cu autovehiculul. Firma de la care deții asigurarea obligatorie îi va despăgubi pe ceilalți participanți la trafic în cazul în care aceștia vor înregistra daune produse din vina ta.

Pe lângă această taxă există o taxă a cărei plată nu este obligatorie însă este recomandată mai ales având în vedere traficul rutier care pe zi ce trece parcă este din ce în ce mai infernal. Este vorba despre asigurarea Casco. Aceasta este o asigurare opțională însă extrem de utilă având în vedere faptul că te despăgubește în cazul în care autovehiculul pe care îl conduci a fost avariat din vina ta. Este un beneficiu care nu poate fi ignorat de către proprietarii de autovehicule mai ales în cazul în care conduci o mașină pe care ai plătit o sumă foarte mare de bani. Este adevărat că achiziționarea unei asigurări Casco nu este o idee foarte bună în cazul autivehiculelor vechi, însă, cred ca este mult mai bine să fii protejat decât să nu ai bani să repari autovehiculul în momentul în care se întâmplă avarierea. Astfel de situații apar ca din senin motiv pentru care este foarte posibil ca în perioada respectivă să nu dispui de bani pentru a putea rezolva dauna comisă. Având Casco nu îți mai faci griji din punct de vedere financiar indiferent dacă paguba comisă este sau nu din vina ta.

Avantaje oferite de către deținerea unei polițe de asigurare Casco

Casco este asigurarea care deși nu este obligatorie oferă beneficii mult mai importante decât asigurarea obligatorie. Printre cele mai importante beneficii oferite de către deținerea unei polițe Casco, menționez următoarele:

  • Plata avariilor produse de către fenomenele meteorologice sau de către actele de vandalism. Nu sunt puține situațiile în care autovehiculele sunt distruse ca urmare a căderii copacilor, acoperișurilor sau a actelor de vandalism produse de către oameni care sunt sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor halucinogene. Într-o astfel de situație proprietarul autovehiculului trebuie să achite reparațiile din propriul buzunar. Asta în cazul în care nu deține o poliță de asigurare Casco. În cazul în care există o astfel de asigurare plata se realizează de către firma de la care este achiziționată asigurarea Casco.
  • Avarii produse altor participanți la trafic. Cu toate că nu este de dorit să fim implicați în accidente rutiere există situații în care acestea pur și simplu nu pot fi evitate. Pentru ca o astfel de situație să nu cauzeze o gaură în bugetul personal se recomandă deținerea unei polițe de asigurare Casco. Firma de la care ai achiziționat polița de asigurare va răspunde din punct de vedere financiar pentru pagubele comise altor participanți la trafic.
  • Plata avariilor cauzate de către incendiu. Temperaturile ridicate din timpul verii dar și defecțiunile tehnice care pot apărea în timpul utilizării mașinii pot provoca un incendiu devastator. Daunele care apar ca urmare a unui astfel de eveniment sunt acoperite integral de către firma de asigurare în cazul în care este deținută o asigurare Casco.
  • Nu în ultimul rând, despăgubirea oferită ca urmare a furtului autovehiculului este un alt mare avantaj oferit de către deținerea unei polițe de asigurare Casco.

Bucură-te de avantajele oferite de către deținerea unei asigurări Casco achiziționând-o la cel mai bun preț

Piața asigurărilor auto este o piață foarte competitivă motiv pentru care trebuie identificată firma care oferă cele mai multe beneficii la un preț cât mai accesibil. Un astfel de exemplu este firma asigurarecasco.ro. Experiența avută de către această firmă, seriozitatea de care dă dovadă aceasta atunci când este necesară plata daunelor comise de către asigurat, dar și nivelul scăzut la care sunt comercializate asigurările Casco sunt motivele pentru care proprietarii de autovehicule aleg să colaboreze cu această firmă. Pentru a putea afla cât mai multe detalii despre cât de ușor este să fii asigurat dar și pentru a putea afla alte detalii cu privire la ceea ce înseamnă să deții o asigurare de tip Casco poți lua legătura cu specialiștii care lucrează în cadrul acestei prestigioase firme de asigurări auto. Datorită profesionalismului de care aceștia dau dovadă vei primi toate informațiile de care ai nevoie pentru a putea înțelege dacă achiziționarea unei polițe de asigurare Casco este sau nu o decizie inspirată.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata