Ai o calatorie de afaceri? Iata cum gasesti cele mai convenabile bilete de avion spre Dubai!

Zona Golfului Persic a devenit, in ultimele decenii, nu numai una dintre cele mai indragite destinatii pentru turisti, ci si un reper important in lumea business-ului, pe plan mondial. Oportunitatile de afaceri existente aici atrag numerosi investitori si prilejuiesc semnarea unor contracte foarte importante.

Tot mai multi oameni de afaceri romani au sesizat aceste evolutii si, tocmai de aceea, compania aeriana romaneasca Animawings ofera bilete de avion spre Dubai cu plecare din cel mai mare aeroport romanesc: Aeroportul Henri Coanda din Otopeni.

Intrucat modul in care te prezinti la o intalnire de afaceri este cat se poate de important, ai la dispozitie diferite servicii aditionale, care iti permit sa iti planifici zborul exact asa cum doresti.

 

Servicii aditionale oferite cu profesionalism deplin!

Atunci cand cumperi bilete avion Dubai, iti doresti, fara indoiala, sa te bucuri pe intreaga durata a calatoriei si a sejurului de confort si siguranta depline.

In acest scop, poti sa alegi asigurari de calatorii care sa se potriveasca perfect nevoilor tale si ale celor care te insotesc. Pentru a-ti oferi cel mai bun sprijin in planificarea calatoriei, Animawings a decis sa includa acoperirea Covid-19 in Conditiile generale de asigurare, atat pentru asigurarea medicala de calatorie, cat si pentru asigurarea storno.

Un alt serviciu foarte util este cel al transferului catre si de la aeroport. Daca profiti de oportunitatea de a rezolva aceste detalii inca din momentul rezervarii unor bilete de avion spre Dubai, nu va mai trebui sa iti faci niciun fel de probleme, ci poti fi sigur ca vei ajunge la destinatie relaxat si in timp util!

 

Politica de bagaje

Atunci cand cumperi bilete de avion spre Dubai, nu vrei sa iti faci prea multe griji nici in ceea ce priveste bagajele. Tocmai de aceea, ai la dispozitie mai multe optiuni, care sa se potriveasca necesitatilor tale.

Fiecare pasager poate sa aduca la bord un bagaj mic de mana de cel mult 6 kilograme si cu dimensiunile maxime de 40cm x 20cm x 28cm. Exista posibilitatea de a opta si pentru un bagaj standard de mana, care trebuie sa cantareasca cel mult 10 kilograme si sa aiba dimensiunile maxime de 55cm x 40cm x 20cm.

In ceea ce priveste bagajele de cala, fiecare pasager poate inregistra pana la 4 astfel de valize sau genti. Fiecare dintre ele poate avea o greutate de cel mult 23 de kilograme si dimensiunile maxime de 100cm x 80cm x 30cm.

Oferte speciale pentru grupuri mai mari

Daca pleci intr-o calatorie de afaceri intr-un grup de cel putin 10 persoane, atunci compania Animawings iti ofera posibilitatea de a obtine conditii mult mai avantajoase pentru bilete de avion spre Dubai si nu numai. Concret, ai posibilitatea de a obtine un tarif personalizat, care va raspunde perfect nevoilor tale.

Pentru a beneficia de aceasta oferta, este necesar sa trimiti un email la adresa [email protected] sau sa completezi formularul existent pe site-ul companiei. Indiferent de varianta de contact aleasa, trebuie sa oferi urmatoarele date: numele solicitantului, indiferent daca e vorba de o persoana fizica sau de o companie, numarul de telefon, destinatia vizata, numarul de pasageri, data plecarii, precum si cea a intoarcerii.

Ai o calatorie de afaceri in zona Golfului Persic? Rezerva cu incredere bilete avion Dubai de la compania Animawings si vei beneficia de cele mai bune conditii pe intreaga durata a sejurului!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata