Cum obții oferte turistice avantajoase pentru o călătorie de afaceri?

Călătoriile de afaceri sunt parte a jobului tău? Pentru a evita stresul și decalarea programului stabilit în timpul deplasărilor de serviciu soluția este planificarea cu atenție a zborurilor și organizarea unui orar în funcție de care să-ți desfășori activitățile în scopul cărora călătorești. 

De asemenea, o altă preocupare pe care cei mai mulți dintre noi o au atunci când pleacă în deplasări de business este găsirea unor oferte turistice avantajoase pentru a optimiza costurile și, totodată, pentru a profita cât mai mult de timpul liber rămas. Iată o serie de sfaturi utile în această direcție:

Rezervă din timp biletele de avion 

Fie că te ocupi personal de organizarea călătoriei de afaceri sau că ai delegat această sarcină unei alte persoane, recomandarea noastră este să îți rezervi din timp biletele de avion – în măsura în care acest lucru este posibil, desigur. Astfel, vei beneficia de oferte de preț accesibile chiar și pentru zborurile care, în mod normal, ar implica niște costuri mult mai mari. De asemenea, o altă recomandare utilă este să iei în considerare rutele cele mai rapide, în raport cu prețurile biletelor de avion. 

Abonează-te la newletterele agențiilor turistice 

Pentru a selecta cele mai avantajoase oferte turistice pentru călătorii, indiferent că vorbim despre cele în scop de agremenet sau de afaceri, te poți abona la newsletterele companiilor de turism. În acest mod, vei fi informat despre pachetele promoționale disponibile în anumite perioade și, în plus, poți profita de strategiile de fidelizare la care apelează agențiile pentru a obține diverse discount-uri pentru destinațiile de interes. 

Informează-te despre destinația în care vei călători 

Atunci când te deplasezi în interes de serviciu, este foarte posibil să călătorești într-o destinație care-ți este deja familiară și în care te simți confortabil. Pe de altă parte, nu este exclus să ajungi în locații noi, pe care nu le-ai mai vizitat înainte. Pentru a evita riscurile și situațiile neplăcute, dar și pentru a optimiza costurile călătoriei, informează-te despre destinația în care urmează să ajungi. Unele orașe sunt catalogate drept scumpe, în timp ce alte zone pot fi vizitate și cu un buget redus. 

Profită de ofertele last minute 

Ai o deplasare în interes de serviciu care a apărut inopinat în programul tău? Profită de ofertele last minute pe care le pun la dispoziția clienților agențiile turistice. Aceeași soluție este ideală și pentru situațiile în care trebuie să te întorci mai devreme acasă. De exemplu, poți beneficia de costuri avantajoase pentru un zbor din Spania către România accesând site-ul celor de la vola.ro.

Planificarea din timp a deplăsării, urmărirea ofertelor promoționale (inclusiv a celor last minute) ale agențiilor de profil, precum și informarea despre destinația în care vei călători sunt metode eficiente de a obține pachetele turistice avantajoase când pleci în interes de afaceri. 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata