Investiții străine în România] LAPP își mărește capitalul social la 3 milioane de euro în țara noastră

LAPP România, subsidiara grupului LAPP, lider de soluții integrate și produse recunoscute în domeniul cablurilor și tehnologiei de conectare, cu sediul în Stuttgart, Germania, își continuă povestea de succes pe piața românească, cu o decizie de majorare a capitalului social al LAPP România cu 2 milioane de euro.

Astfel, ca un semn puternic de încredere și sprijin, LAPP Holding AG, împreună cu familia Lapp, au decis să crească capitalul total al filialei locale românești la 3 milioane de euro, ceea ce este remarcabil în rândul companiilor de acest tip pe piața românească.

„Majorarea capitalului social al companiei vine într-un moment de creștere a companiei pe piața locală, cât și la nivel global și demonstrează susținerea necondiționată de care se bucură în rândul acționarilor. Acest pas pregătește totodată LAPP România pentru următoarea perioadă, în care ne propunem ca business-ul să aibă o expansiune impresionantă și este o garanție a stabilității companiei, atât în fața clienților, cât și a partenerilor de afaceri. Pentru anul 2019, ne-am propus consolidarea poziției pe piața producătorilor de cabluri și accesorii pentru cabluri și ne vom concentra pe îmbunătățirea serviciilor și produselor oferite clienților LAPP România”, declară Dan Ionaș, Director de Vânzări și Marketing LAPP România.

7 ani de activitate în România, 40.000 de produse, mii de clienți

Compania LAPP activează pe piața din România începând cu anul 2012, piața principală reprezentând-o mașinăriile industriale, automatizarea fabricilor și sectorul energetic.

LAPP România se bucură de o creștere susținută și pozitivă, cu o bază de clienți solidă, numărul produselor standard din portofoliu ajungând la 40.000 de articole.

Cele 8 branduri de produse reprezintă: cabluri de forță și comandă OLFLEX ®, cabluri de fibră optică HITRONIC ®, cabluri industriale pentru Ethernet – ETHERLINE®, sisteme de transmitere date UNITRONIC®, conectori industriali EPIC®, presetupe SKINTOP®, sisteme de tuburi de protecție și sisteme lanț portcablu SILVYN®, sisteme de marcare si etichetare FLEXIMARK® pentru marcarea cablurilor, unelte și accesorii pentru cabluri.

LAPP România oferă servicii la cel mai înalt nivel standard. Aceasta include asistență tehnică în alegerea soluției optime pentru maximizarea performanțelor tehnice și minimizarea costurilor; livrare la nivel mondial și livrare rapidă la nivel local, indiferent cât de complexe sau speciale ar putea fi cerințele; flexibilitate pentru a satisface cele mai diverse nevoi ale clienților.

Inovații pentru viitor

Crearea soluțiilor pentru comunicațiile industriale reprezintă unul dintre subiectele principale pentru grupul LAPP anul acesta și în viitor. „Soluțiile de conectare pentru automatizările industriale sunt coloana vertebrală a Industriei 4.0 sau a Industrial Internet of Things (IIOT). Acestea au fost – și continuă să fie – un punct central în strategia companiei LAPP”, explică Dan Ciortea, Manager de Produs LAPP România.

De exemplu, ETHERLINE® TORSION Cat. 7, produs din portofoliul LAPP, este primul cablu rezistent la torsiune și compatibil cu PROFINET® Cat.7. Cablul de mare viteză pentru Ethernet industrial poate transfera date până la 10 Gbit într-o bandă de frecvențe de până la 600 MHz – un beneficiu extrem de relevant pentru aplicațiile din industria automotive și robotică, unde sunt foarte frecvente volumele mari de date de la senzori sau camere de înaltă rezoluție – o cerință esențială pentru Industria 4.0.

Din anul 2017, LAPP oferă, de asemenea, pentru prima dată componente active de rețea pentru sisteme industriale Ethernet, denumite ETHERLINE® ACCESS.

Previziuni pozitive pentru anul financiar curent

LAPP România anticipează o creștere continuă în toate regiunile pentru anul financiar 2018-2019. Compania se așteaptă la o dezvoltare semnificativă datorată cererii tot mai mari de sisteme de transmitere a datelor, printre alți factori. În plus, dezvoltarea globală prin achiziționarea companiilor finlandeze SKS Automaatio și SKS Connecto reprezintă un avantaj. Cu SKS Automaatio – ca lider în crearea de soluții de automatizare și asamblarea cablurilor – LAPP își consolidează poziția în aceste domenii.

Ales Vaicenbacher, Director General al LAPP România, completează expansiunea companiei pe care o reprezintă: „În România avem o echipă de profesioniști, cu cea mai bună expertiză tehnică de pe piață. Alături de disponibilitatea globală a produselor și de eficiența aproape imediată, oferim fiabilitate. Clienții noștri apreciază soluțiile personalizate, în timp ce angajații noștri puternic motivați vor continua să ofere cea mai bună performanță în cursul anului financiar curent. Am făcut împreună o treabă minunată și suntem convinși că LAPP România va contribui în mare măsură la succesul LAPP și în viitor.”

Persoana de contact:
Victoria Rece, Specialist Marketing LAPP România
E:
[email protected]
M: +40746 176 765
Web: www.lappkabel.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata