EDEN CAPITAL DEVELOPMENT dezvoltă circa 800 de locuințe în două proiecte de lux în Nordul Bucureștiului

12

EDEN CAPITAL DEVELOPMENT, unul din cei mai mari dezvoltatori imobiliari autohtoni din capitală, va lansa două noi proiecte rezidențiale de lux în zona Erou Iancu Nicolae, cea mai bună zonă rezidențială din nordul Bucureștiului.

Cele două proiecte, însumând circa 800 de apartamente de lux, contină standardul ansamblurilor rezidențiale Cortina și aduc inovație stilului de locuire în această zonă.

Compania EDEN CAPITAL DEVELOPMENT, cu capital integral românesc, va adăuga aceste două proiecte, dezvoltate sub marca Cortina, seriei începute în anul 2013, care constă în șase ansambluri de succes construite deja sau aflate în curs de dezvoltare – Cortina Academy, Cortina North, Cortina Residence, Dinamic City, Four City North și Delta City.

”Piața imobiliară din București este martora unei cereri în creștere pentru astfel de locuințe, care oferă produse imobiliare high-end, un design inovator, cele mai noi și moderne soluții de finisaj și facilități de excepție. Prin aceste proiecte continuăm să îndeplinim angajamentul de a aduce pe piață ansambluri rezidențiale care să fie repere imobiliare. Cele două noi ansambluri sunt gândite să satisfacă cele mai exigente și variate gusturi asupra stilului de viață, un ambient de lux, cu finisaje de excepție, în două concepte diferite de locuire”, a declarat directorul de vânzari al EDEN CAPITAL DEVELOPMENT, Elena Dumitrache.

Astfel, cei în căutarea unei locuințe de calitate, atât ca investiție cât și ca rezidență, pot alege în funcție de preferințele personale, între un concept de tip boutique, cu maxim 180 de locuințe elegante și un concept dedicat unui stil de viață activ într-un ansamblu de 600 de apartamente înconjurate de verdeață, care combină confortul și luxul într-o arhitectură de excepție. Ambele complexuri rezidențiale vor oferi locatarilor spații dedicate pentru fitness și wellness, cu bazine de înot, promițând cele mai bune condiții de locuire, indiferent de stilul de viață dorit.

Zona Erou Iancu Nicolae este una dintre cele mai dinamice subpiețe rezidențiale din Nord-ul Bucureștiului, din punctul de vedere al cererii, cele două proiecte urmând să ofere o alternativă modernă de locuire și să ducă la un upgrade al zonei, în condițiile în care aici de ceva vreme numărul dezvoltărilor noi, din categoria lux, adaptate cerințelor și tendințelor pieței actuale a fost destul de limitat.

„Angajamentul nostru față de calitate, dublat de experiență, a făcut posibil să oferim, clădiri fiabile și cu o valoare estetică ridicată, ca urmare a cererii în creștere pentru locuințe de calitate, cu finisaje premium, dotări de excepție și design inovator”, a declarat reprezentatul EDEN CAPITAL DEVELOPMENT.

Compania va avea astfel în portofoliu peste 3.900 de apartamente premium și de lux, dezvoltate în ultimii 8 ani, toate parte a unor proiecte de succes, adresate acestui segment de piață cu o evoluție spectaculoasă în ultimii ani.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata