Grupul eSky trece permanent la modul hibrid

eSky, liderul de piață al agențiilor de turism online din Europa Centrală şi de Est (ECE), a decis introducerea permanentă a modului de lucru hibrid. Angajații companiei vor decide singuri dacă preferă să lucreze de la birou sau de la distanţă.

Pandemia de COVID-19 a determinat Grupul eSky să treacă complet la modul de lucru de la distanţă în Martie anul trecut. Decizia companiei s-a tradus nu numai prin creşterea eficienţei, ci și printr-un nivel mai ridicat al bunăstării angajaţilor.

După ce au fost analizate ȋn detaliu aşteptările angajaţilor, Grupul eSky a decis să introducă permanent modul de lucru hibrid în birourile din România şi Bulgaria începând cu Aprilie 2021, precum și ȋn sediul central din Polonia începând cu Martie 2021. Modelul hibrid va permite angajaților să decidă singuri unde vor să lucreze. Compania le oferă acces zilnic ȋn birourile sale celor care nu doresc să lucreze de acasă.

Alegând modelul hibrid, Grupul eSky va garanta un spațiu de lucru pentru cei care aleg să fie prezenţi la birou în fiecare zi, precum și pentru cei care vor merge la birou ocazional. Având ȋn vedere nevoile angajaților, compania va oferi totodată spații comune ȋn care echipele responsabile de proiecte, aflate temporar ȋn birou, vor putea lucra ȋmpreună. Aceste spații vor avea echipamente adecvate pentru a permite conectivitatea la distanță cu alți membri ai echipei, indiferent de locația lor.

Munca la distanță în timpul pandemiei a arătat că eficiența angajaților noștri nu a scăzut, ci a crescut. Introducerea unui model de lucru hibrid este un pas firesc pentru a ne adapta la situația pieței și, totodată, pentru a satisface așteptările angajaților noștri. Nu vrem să ȋi limităm, astfel încât să își poată îndeplini sarcinile de oriunde = de acasă, dintr-un birou eSky sau de oriunde ȋn lume. Este important ca toată lumea să aibă condiții de lucru confortabile – notează Marius Turbatu, Global Expansion Director eSky Group și managerul HUB-ului din București.

Fiind o companie născută pe internet, dorim să fim un exemplu pentru alte companii care încă iau în considerare un model de lucru hibrid. Suntem convinși că experiența noastră îi va ajuta pe ceilalți să facă pași curajoși, dar de aşteptat, ȋn direcţia unei schimbări profunde a modului de lucru care a funcţionat ȋn trecut. Obişnuinţa cu munca la birou s-a dovedit a fi doar atât: o obişnuinţă. Necesitatea unei tranziții imediate către munca la distanță a arătat potențialul acestei soluții, oferind în același timp o dovadă rapidă a eficacității sale. Încrederea și relațiile cu partenerii sunt esențiale în acest proces – adaugă Marius Turbatu, Global Expansion Director eSky Group și managerul HUB-ului din București.