4 moduri de a sărbători începutul toamnei

Când cafenelele încep să prepare pumpkin spice latte, știi că este timpul să sărbătorești începutul toamnei! Există o mulțime de modalități de a face acest lucru, chiar dacă locuiești într-un loc în care nu se răcește până în decembrie. Iată patru idei distractive, potrivite pentru familie, care te vor ajuta să întâmpini toamna cum se cuvine!

 

  1. PUNE DEOPARTE ÎMBRĂCĂMINTEA DE PRIMĂVARĂ / VARĂ ȘI DESPACHETEAZ-O PE CEA DE TOAMNĂ / IARNA.

De îndată ce simți prima briză rece, este tentant să arunci toate hainele de vară!  Poate nu le arunci, dar începi cu siguranță să le pui deoparte, astfel încât să poți face loc în dulap pentru jachetele groase, pantalonii și cizmele de care ai nevoie în timpul sezonului rece.

Nu ar trebui să neglijezi nici îmbrăcămintea de dormit – adică pijamalele. Comandă-ți chiar acum un nou set de pijamale de damă din satin de pe Adictiv.

Pijamalele noastre sunt realizate cu multă grijă pentru a-ți oferi confortul de care ai nevoie indiferent de anotimp.

 

  1. REDECOREAZĂ-ȚI CASA CU FLORI DE TOAMNĂ, DOVLECI ȘI LUMĂRI

Este timpul să renunți la decorațiunile de vară și să le înlocuiești cu cele de toamnă. Le poți cumpăra de la un magazin local de meșteșuguri sau le poți crea chiar tu. Dacă ai copii, aceasta ar putea fi o activitate distractivă în familie.

Una dintre cele mai bune părți ale venirii toamnei sunt lumânările parfumate cu aromă de dovleac, măr și scorțișoară! Cu toate acestea, s-ar putea să te facă să-ți fie foame, așa că vei dori să verifici următoarea noastră idee.

 

  1. ÎNCEARCĂ NOI REȚETE CU INGREDIENTE SPECIFICE TOAMNEI

Poți să realizezi o rețetă delicioasă de toamnă care să aibă “la bază” mirosul lumânărilor despre care-ți spuneam mai sus. Întreab-o pe mama ta care sunt rețetele ei preferate de toamnă și încearcă să le reproduci. Există o mulțime de preparate de încercat și un timp limitat pentru a le face!

Dacă nu ai prea multe ideei, te putem ajuta noi – compot fierbinte de mere și scorțișoară, plăcintă cu mere, plăcintă cu dovleac, pumpkin bread, semințe de dovleac prăjite și multe altele.

 

  1. PLANIFICĂ O CĂLĂTORIE ÎNTR-O LIVADĂ DE MERE

Dacă locuiești de mai mult timp în zona în care stai acum, probabil că știi exact unde este cea mai apropiată livadă de mere, dar dacă nu, poți oricând să cauți pe Google și cu siguranță vei găsi. Informează-te când va începe momentul în care se vor putea culege merele – majoritatea sunt recoltate de pe la mijlocul lunii august și până la sfârșitul lunii octombrie!

Dacă ai salvat rețete care au ca și “personaj principal” merele, acesta este momentul perfect pentru a le prepara cu merele pe care le-ai cules chiar tu. Nu există un sentiment mai satisfăcător!

 

Dacă iubești toamna la fel de mult ca noi, știm că îți va face plăcere să faci toate aceste activități împreună cu familia ta! Abia așteptăm să vedem unde te duc aventurile de toamnă în acest an.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata