7 recomandări de ținute office must have fie că lucrezi de la birou sau de acasă

5

Modul în care se îmbracă un bărbat îi poate spori prestanța și poate face să pară mult mai impunător, iar un stil aranjat și bine definit va fi întotdeauna un marcator al atenției pentru detalii ce nu va trece neobservat în mediul de afaceri. În cazul unui client sau a unui partener nou, o primă impresie va conta întotdeauna foarte mult, iar pentru că oamenii țin la aparențe, îmbrăcămintea este un aspect care iese în evidență în mediul profesional. 

Un costum bărbătesc de calitate este foarte important pentru o ținută office, de aceea SARTO bespoke pune la dispoziție clienților o gamă largă de țesături de cea mai bună calitate de la producători precum Zegna, Scabal, Loro Piana și Scarnet, și recomandă câteva ținute office ideale. 

Costumul Saint Moritz

Costumul Saint Moritz este o alegere curajoasă, datorită contrastului între pantalonii gri grafit și sacoul burgundy, iar iar tipul de lână din care este confecționat îl face ideal pentru sezonul rece. Poate fi purtat cu o cămașă albă sau bleu o pereche de pantofi derby maro închis și șosete de culoarea sacoului, pentru un plus de stil. 

Costumul Kingston

Costumul Kingston este un model ce va ieși cu siguranță în evidență datorită țesăturii în carouri și poate fi integrat într-o ținută office cu personalitate, fie că meeting-ul se desfășoară în sala de conferințe sau în mediul virtual. Consilierii SARTO bespoke recomandă purtarea cu o cămașă simplă, albă, și cu o pereche de pantofi Oxford de culoare maro roșcat. Sau, dacă întâlnirea se desfășoară într-un cadru mai puțin formal, costumul poate fi asortat cu o pereche de sneakers confortabilă. 

Costumul Eton

 

Costumul Eton folosește o combinație de culori subtilă, cu pantaloni verde petrol ce contrastează cu sacoul navy cu dungi subțiri de culoare albă, conferind un aer relaxat, dar în același timp impunător. Poate fi purtat fără cravată, cu o cămașă simplă de culoare albă și pantofi Double Monk de maro.

Costumul Sahara

Costumul Sahara este ideal pentru sezonul cald, datorită culorii sale deschise, și reprezintă alegerea perfectă pentru o ținută office sau pentru un eveniment outdoor. Se potrivește cu o cămașă într-o culoare deschisă, precum roz sau bleu, și poate fi accesorizat cu un ascot cu un print colorat și pantofi de culoare maro închis.

Costumul Esplanade 

Costumul Esplanade este o alegere de zi ideală mai ales pentru zilele călduroase, datorită culorii deschise a sacoului bej, ce contrastează cu pantalonii bleumarin. Pentru a-i păstra subtilitatea conferită de combinația de culori, consilierii SARTO bespoke recomandă asortarea cu o cămașă albă, simplă și cu o pereche de pantofi Oxford sau Derby maro.

Costumul Holborn 

Costumul Holborn conferă purtătorului o atitudine sobră și impunătoare, datorită tonurilor de maro ale sacoului, și este ideal pentru o ținută office sau pentru una business informală. Poate fi asortat cu o cămașă albă și cu o cravată de culoare maro, la care se poate adăuga o pereche de pantofi Double Monk maro.

Costumul Caine

Costumul Caine scoate în evidență purtătorul său, datorită culorii roșii a sacoului, ce se îmbină de minune cu  pantalonii de culoare gri închis. Poate fi accesorizat cu o cravată cu print, și cu pantofi de culoare maro roșcat. În același timp, construcția la un rând de nasturi, buzunarul aplicat de la piept și detaliile fine inspiră un simt estetic deosebit și pot face cu ușurință trecerea către stilul casual, în cazul în care costumul este purtat cu sneakers, cu o geantă voluminoasă de weekend și cu ascot în loc de cravată. 

Acestea sunt doar câteva recomandări, însă opțiunile disponibile în cazul croitoriei pe comandă sunt vaste, deoarece SARTO bespoke îți pune la dispoziție mii de țesături de la producători cu prestigiu internațional. În plus, beneficiezi de consilierea și sfaturile unui specialist în domeniu, pentru a putea obține imaginea pe care dorești să o proiectezi în mediul de business.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata