Află de ce șemineele de la PEFOC.ro se pot monta chiar și la bloc!

Nu cu mult timp în urmă, șemineul era privit ca fiind un simplu moft, pe care nu oricine putea să și-l permită. Astăzi, însă, a început să fie văzut ca o necesitate. Are numeroase avantaje, însă principalele sunt atmosfera creată, utilitatea și accesibilitatea. Creșterea continuă a prețurilor atât la gaz, cât și la curent și nesiguranța accesului continuu la acestea devin tot mai îngrijorătoare pentru fiecare utilizator.

Varianta montării unui șemineului este tot mai recomandată datorită avantajelor de lungă durată și a încălzirii pe lemne, care este întotdeauna cea mai ieftină variantă de încălzire, pentru că lemnul este întotdeauna accesibil, comparativ cu celelalte surse.  Plăcerea de a recupera tradiţia, de a crea o atmosferă caldă şi primitoare face ca şemineele să ocupe din ce în ce mai mult un loc fundamental în spaţiul interior, transformându-se într-un simbol al convivialităţii, al căminului. Indiferent de formă, materialele şi tehnologiile conforme stilurilor sau perioadelor de timp, şemineele radiază subtil, nu numai caldură, ci şi sentimentul de confort şi relaxare care adună familia împreună, ca în jurul vetrei de demult. 

Și dacă citind acest articol te gândești că niciodată nu te vei putea bucura de atmosfera, căldura și confortul create de un șemineu direct la tine acasă, pentru simplul fapt că stai la bloc, a venit momentul să aflii cât de mult te înșeli! Ai auzit de bioșeminee? Știai despre ele că nu utilizează combustibili tradiționali, precum lemn sau cărbune? Aceste șemineele pe bază de bioetanol nu au compuși toxici rezultați din ardere, deci nu produc fum și alte reziduuri. Din acest motiv, acestea nu au nevoie de coș de fum sau sistem dedicat de ventilație și pot fi încastrate în perete sau chiar montate independent, în mijlocul unei încăperi. Mai mult, mentenanța lor este facilă, trebuie doar să fie curățate cu apă din când în când. Aceste modele de bioșeminee sunt căutate mai puțin pentru rolul lor de încălzire, pentru că nu pot fi o sursă principală de obținere a confortului termic. Ceea ce primează în alegerea lor este rolul decorativ și atmosfera creată.

Și nu doar bioșemineul poate fi montat la bloc! Pentru că acum șemineele beneficiază de noi tehnologii astfel încât „flacăra”să pară foarte reală, specialiștii în domeniu au scos pe piață și varianta de șemineu electric. Unele modele de șeminee electrice au și aerotermă, care se poate porni iarna, astfel încât să beneficiați și de căldură. Modelele de șeminee electrice cu aerotermă pot fi folosite și vara cu aeroterma oprită.

Află că nu trebuie să îți mai faci griji că șemineul nu se va potrivi locuinței tale. Apelează cu încredere la Șeminee București, parte a grupului PEFOC.ro, pentru că ei știu cum să țină cont de aspectul interior al locuinței, astfel încât, șemineul să fie parte absolut integrantă în peisajul acesteia. Echipa îți va prezenta toate posibilitățile potrivite casei tale și te va ajuta să faci alegerea perfectă! Pefoc.ro nu este un simplu furnizor de materiale necesare construirii unui șemineu, ci este pregătit în orice clipă să ofere clienților săi suport practic și informații necesare pentru orice nelămurire.

Portofoliul de produse este variat, pentru toate gusturile și tipurile de locuințe. Fie că vrei semineu bucuresti din gama de șeminee pe lemne, seminee centrala, bioșeminee, șeminee electrice sau din gama variată de sobe pe lemne, profesioniștii de la PEFOC știu exact ce să îți recomande! Diversitatea pe care Seminee Bucuresti o promovează si o respectă prin produsele pe care le comercializează te va ajuta să-ți amenajezi locuința așa cum ai visat dintotdeauna!

Citește și
2 Comentarii
  1. Liliana Pop spune

    Eu am montat un astfel de biosemineu pe o terasa partial inchisa si este de senzatie. Recomand cu incredere!

  2. Beniamin Poistic spune

    La fel si eu am montat in casa un semineu de perete. Nu trebuie cos de fum, deoarece nu emite noxe. E foarte simplu de montat si flacara este reala. Recomand !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata