Cărțile creștine schimbă mentalități

Religia este un aspect care ar trebui să fie prezent în viața fiecărui om. Fie prin mersul în mod constant la biserică, fie prin lecturarea diverselor materiale cu tentă creștină sau pur și simplu prin credința în Dumnezeu și rugăciune, chiar și în incinta casei.

Cu siguranță fiecare are acasă cel puțin o Biblie, dacă nu și cărți cu temă creștină. Acesta nu poate fi decât un lucru benefic pentru întreaga familie. Pentru că în acest fel, învățăturile ce provin din religie sunt adânc înrădăcinate în sufletul și mintea fiecăruia încă din copilărie.

Părinții ar trebui să constituie un exemplu pentru ai lor copii și în ceea ce privește religia. De obicei copiii aplică în viața de zi cu zi tot ceea ce văd în familie.

Librăria Maranatha – universul materialelor creștine

Încă din anul 2012, librăria Maranatha a oferit clienților săi o mulțime de materiale cu temă creștină și îndeosebi cărți creștine cu învățături ce provin din Biblie. În ziua de astăzi, aceasta ocupă un loc fruntaș în cadrul librăriilor de acest gen, din mediul online.

Colecția de produse ale librăriei este una impresionantă și conține acum: Biblii, carti crestine, romane creștine, cărți creștine pentru copii, cadouri creștine, cărți de psihologie, poezii creștine și multe altele.

Cărți creștine pentru toate gusturile, nevoile și vârstele

Colecția de cărți creștine din cadrul librăriei Maranatha este una extrem de vastă și cuprinde multe subcategorii, în funcție de interes. Amintim dintre acestea următoarele:

  • Biblia Cornilescu – cuprinde o serie de biblii de mărime mică, medie sau mare, cu copertă din piele sau piele ecologică și cu diverse modele. Foarte interesant este design-ul acestora care este destul de variat: de la modele simple, într-o singură culoare și cu scris auriu și până la coperți ce au imprimate flori sau diverse peisaje.
  • Cărți creștine pentru copii – în această categorie se regăsesc diverse cărți cu temă creștină dedicate copiilor, cu povești și poveștiri pe înțelesul acestora. O asemenea carte este și “Negruța – pisica de la fermă” – o poveste despre o pisică de la fermă care își caută necontenit o ascunzătoare.
  • Cărți creștine familie – aici se regăsesc diverse cărți ce pot aduce informații și învățături atât de necesare în viața de familie. Un astfel de exemplu este și cartea “Proiectul mama” – o carte care vine în ajutorul mamelor ce își doresc să stabilească o relație strânsă cu ai lor copii, prin diverse sfaturi și ponturi.
  • Cărți creștine pentru femei – o serie de cărți dedicate în special femeilor care doresc să se redescopere, să afle lucruri despre ele la care nu s-ar fi gândit și să învețe să vadă viața cu alți ochi. Un exemplu ar fi cartea “Credința ei – trăiește viața pentru care ai fost creată”. Din aceasta femeile vor afla faptul că impresia pe care o au despre viața proprie are influențe asupra a tot ceea ce fac și li se întâmplă.

 

Acestea sunt doar câteva exemple din multele categorii de cărți creștine ce se regăsesc pe site-ul librariamaranatha.ro. Pentru a studia oferta completă și pentru a plasa o comandă, cei interesați sunt invitați să acceseze site-ul și să aleagă de acolo cărțile creștine care li se potrivesc.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata