Ce este Twispay și de ce aveți nevoie de un procesor de plăți dacă dețineți un magazin online?

Sunteți administratorului unui magazin online și căutați metode de a vă crește cifra de afaceri prin vânzarea mai multor produse și servicii? Înainte de a investi în publicitate sau de a lua în calcul scăderea prețurilor pentru a face ca ceea ce vindeți să pară mai atractiv, gândiți-vă mai întâi cum puteți să îmbunătățiți experiența utilizatorilor.

Dacă aveți trafic pe site și observați că potențialii cumpărători adaugă produse în coș, dar nu finalizează comanda, există posibilitatea ca problema să se afle la nivelul metodelor de plată. Oricât de mult s-ar simți atras de un produs de pe un site, mai ales dacă este vorba de un bun pe care îl poate găsi și în alte locuri, potențialul cumpărător părăsește rapid magazinul în cauză dacă nu descoperă la acesta o metodă de plată cu care să fie obișnuit.

Mai ales în cazul persoanelor fizice, viramentul bancar nu este o alternativă foarte atractivă și în multe cazuri nici plata ramburs nu este foarte apreciată, mai ales dacă este vorba de produse scumpe. De aceea, cea mai bună soluție care vă rămâne la îndemână în calitate de comerciant este să optați pentru un procesor plati online care să ofere clienților dumneavoastră posibilitatea de a plăti direct cu cardul.

 

Twispay este cheia succesului în afacerile online

Mai ales dacă nu ați mai folosit până în acest moment un procesor de plată pentru a oferi clienților posibilitatea achiziției direct cu cardul, este bine să nu vă complicați și să optați pentru unul ușor de utilizat. Twispay este un procesor de plată care vă oferă un set de instrumente complet și atractiv, care facilitează acceptarea plăților online.

După înregistrarea unui cont de comerciant, cu ajutorul lui Twispay puteți integra în site-ul dumneavoastră un gateway de plată complet securizat și customizabil pe care clienții îl vor aprecia cu siguranță.

Este foarte simplu să-ți crești cifra de afaceri ca proprietar de magazin online dacă pui la dispoziția potențialilor clienți plăți online simple și sigure. De multe ori când un magazin nu-și atinge adevăratul potențial, este mai bine ca administratorul acestuia să caute problema în interior și nu în exterior. Astfel, poate descoperi minusuri ale site-ului pe care concurența nu le are și pe care nicio formă de publicitate nu le poate acoperi.

Investiția în Twispay nu numai că este mult mai avantajoasă decât promovarea online și offline. Dar și mai utilă atât pentru dumneavoastră ca patron de afaceri, cât și pentru clienții care vă “calcă” pragul magazinului online. Aceștia apreciază mai mult dacă puneți accent pe experiența lor în calitate de cumpărători decât dacă vă promovați și mai mult bunurile și serviciile pe care oricum le cunosc deja.

 

Prin ce metodă asigură procesoarele de plăți securitatea tranzacțiilor?

Poate suna paradoxal, dar cu toate că procesoarele de plăți efectuează niște operații foarte complexe și imposibil de imitat – motiv pentru care sunt complet sigure, modul lor de funcționare este simplu de explicat.

Prin gateway-ul pe care îl instalați pe propriul site, procesoarele de plăți colectează informațiile bancare necesare efectuării tranzacției de la clienți. Apoi, le criptează pentru a nu le expune furturilor de date și le trimit la rețeaua de carduri din care face parte cardul clientului dumneavoastră. Aceasta, la rândul ei, comunică cu banca emitentă a cardului și verifică dacă ceea ce a înregistrat clientul este adevărat sau nu.

În cazul în care informațiile primite nu se potrivesc cu cele pe care banca le deține, tranzacția este anulată, iar clientul este anunțat în legătură cu eșecul ei. Pe de altă parte, dacă informațiile coincid cu datele salvate pe serverele băncii, banca acceptă tranzacția, debitează cardul și anunță cumpărătorul despre această acțiune. Apoi, banca revine iar către rețeaua de carduri, rețeaua către procesorul de plăți și la final, acesta transmite cumpărătorului, prin gateway-ul de plată, că tranzacția a fost efectuată cu succes.

Explicat pe scurt, procesul de efectuare a unei plăți online nu pare foarte complicat mai ales ținând cont de faptul că întregului ciclu nu-i ia mai mult de 3 secunde. Dar cu toate acestea, procesoarele de plată sunt programe performante care transformă datele în așa fel încât acestea să circule pe internet, de la gateway la rețeaua de carduri și apoi înapoi la gateway, în deplină siguranță.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata