Ce se întâmplă în cazul în care un meci pe care ai pariat se anulează ulterior?

Una dintre cele mai mari frici ale unui parior se activează atunci când meciul pe care a pariat se anulează ulterior, din diverse motive. Probabilitatea ca acest lucru să se întâmple este una cât se poate de mică, însă există șanse ca o furtună, o defecțiune la instalația de nocturnă sau un incident în tribune să pună “STOP” partidei, chiar înainte ca aceasta să înceapă, sau după fluierul de start. Iată o serie de informații utile, privind această situație: 

Operatori de pariuri diferiți, reguli diferite

Cele mai bune case de pariuri online din România au o politică foarte clară, în privința meciurilor anulate pe care ai pariat. Este important, însă, de precizat faptul că acestea diferă de la o casă de pariuri la alta, așadar, decizia finală ține de regulamentul agenției la care alegi să joci. 

Îți recomandăm să citești cu atenție regulamentul de joc pentru pariuri online, pe care fiecare agenție licențiată de ONJN trebuie să îl prezinte pe site, astfel încât să cunoști foarte bine premisele acestui tip de activitate. 

Pariuri online pe meciuri amânate înainte de / după start 

Anumite case de pariuri online au trecută în regulament următoarea regulă, în contextul amânării unui meci pe care ai mizat în prealabil: în cazul în care meciul este reluat in maxim 48 de ore, evenimentul sportiv de pe bilet rămâne valabil. Dacă meciul se întrerupe pentru mai mult de 48 de ore ,se poate acorda automat cota 1. 

O alternativă (mai puțin convenabilă) prevede că doar 3 ore de la începerea inițială a partidei pot trece, pentru ca meciul să se decidă cu 1. Același lucru se poate întâmpla și în cazul în care meciul a fost anulat, însă după fluierul de start. 

Pariuri online pe meciuri cu rezultat decis la masa verde 

Să presupunem că, la jumătatea reprizei secunde, suporterii echipei gazdă intră pe teren, meciul fiind întrerupt și stabilit ulterior la masa verde. În acest caz, pariul va fi finalizat cu aceeași cotă 1, deoarece rezultatul partidei respective nu a fost decis pe teren. 

Același lucru s-ar putea întâmpla și în cazul în care 4 jucători ai unei echipe ar fi eliminați, formația respectivă pierzând la masa verde cu scorul de 0-3. În aceste condiții speciale, evenimentul sportiv respectiv s-ar încheia tot cu 1 (victoria gazdelor), deoarece scorul respectiv nu a fost decis de joc, ci de o decizie luată la masa verde. 

Îti recomandam să citești cu atenție regulamentele de joc ale agențiilor online de pariuri pe care dorești să îți faci un cont de utilizator. Orice informație suplimentară, privind agenția de pariuri online respectivă, poate garanta un stil de joc mai favorabil ție (ex: vezi aici informații utile despre Vlad Cazino), astfel încât să te bucuri de o  experiență cât mai bună, ori de câte ori mizezi pe echipele tale favorite! 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata