Coviflu – Imunitate la maxim , toamna aceasta.

Adulții de toate vârstele și copiii se pot confrunta, în această perioadă, cu răceală și gripă. Aceste infecții respiratorii pot avea simptome ușoare, dar deloc plăcute, motiv pentru care experții în medicină naturopată îți propun să descoperi Coviflu, un remediu naturist obținut din plante, ce acționează rapid pentru ameliorarea acestor simptome. 

Una dintre cele mai comune infecții de tract respirator este, fără îndoială, răceala comună. Anual, un adult se poate confrunta cu două-trei episoade de îmbolnăvire, în timp ce copii, mai multe. 

Cauzată de peste 200 de virusuri, cel mai frecvent tip fiind rinovirusul, răceala se poate transmite cu ușurință de la o persoană la alta și se manifestă prin strănut, nas înfundat, gât inflamat, tuse, sindrom al picăturii post nazale, caz în care secrețiile se scurg pe gât, iar apoi sunt înghițite, lacrimare, cefalee, dureri musculare. În cazuri mai grave, răceala comună poate determina complicații, între care infecții la nivelul urechii, dureri de urechi, crize mai grave în cazul astmaticilor, infecții precum faringită streptococică, pneumonie, bronșiolită. 

Gripa este definită ca fiind o infecție respiratorie acută virală, ce se manifestă brusc, prin instalarea febrei. Bolnavii pot să experimenteze, de asemenea, și frisoane, coriză, tuse, cefalee, oboseală accentuată, stare generală de rău și inflamația mucoaselor respiratorii. Gripa aduce, anual, epidemii, iar numărul deceselor se ridică, potrivit statisticilor, la 250.000-500.000 de decese numai în Statele Unite ale Americii. 

Fiind o infecție virală cauzată  de virusul gripal A, B sau C (Influenza A, B sau C) sau de subtipuri ca A(H3N2) şi A(H1N1), gripa se transmite cu ușurință de la o persoană la alta. Perioada de incubație este de 1-4 zile, iar persoanele infectate pot transmite virusul chiar cu o zi înainte de a experimenta primele simptome.  În cazuri mai grave, gripa se poate manifesta prin agravarea  bolii pulmonare cronice obstructive şi exacerbările bronşitei cronice, dar și prin pneumonie virală, exacerbare a bolilor cronice preexistente, precum boli de inimă ori pulmonare, sinuzită și otită medie. 

Toamna anului 2020 se anunță a fi dificilă, având în vedere suprapunerea pandemiei de coronavirus cu sezonul de răceală și gripă, însă tocmai de aceea îți propunem să elimini riscul de a dezvolta răceală și gripă optând pentru Coviflu, un remediu naturist obținut din plante. Gândit de experții de la Medicinas, Coviflu are o formulă unică, dispusă în capsule blister, ce acționează rapid în organism și care calmează tusea și gâtul inflamat, reduce febra și combate stările febrile, ameliorează disconfortul și durerile musculare și, de asemenea, îți întărește sistemul imunitar.

Coviflu este un remediu naturist obținut din plante, fiind recomandat a fi administrat persoanelor în vârstă, dar și celor care prezintă un risc crescut de a dezvolta aceste infecții respiratorii, care au un sistem imunitar slăbit, între care bolnavii de cancer ori HIV, dar și celor care suferă de boli renale, boli de inimă, dar și persoanelor care muncesc în cămine ori în centre de tratare a unor boli cronice.

Coviflu este disponibil sub formă de capsule blister, fiecare cutie conținând 10 pilule. Se recomandă a fi luată o pastilă pe zi. Nu este indicat femeilor însărcinate ori care alăptează, dar nici persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele regăsite în compoziția Coviflu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata