Cum poți obține un credit în Germania?

Dacă ai un nou proiect sau pur și simplu  plănuiești o vacanță de relaxare, poate te întrebi cum poți obține un cred fără prea mult bătăi de cap. Ei bine, iată cum poți obține un credit online în Germania, simplu și rapid, din confortul propriei case.

Există trei cerinte care trebuie îndeplinite pentru a obține un împrumut in Germania :

  • Trebuie să ai cel puțin 18 ani (capacitate juridică deplină)
  • Trebuie sa ai o adresă in Germania (pentru verificarea contului)
  • Să ai un venit regulat pentru a plăti.

În același timp ai mai multe opțiuni pentru că există mai multe tipuri de împrumuturi:

  1. Credit bancar

Creditul Deutsche Kredit Bank, oferă împrumuturi deosebit de corecte, fără

costuri suplimentare și cu opțiunea de rambursări speciale. Împrumutul îl poți

folosi pentru a finanța orice fel de proiect personal sau professional. Poți cumpăra un apartament sau poți plăti pentru o călătorie de vacanță.

Suma împrumutată este virată într-un cont bancar stability, iar ratele lunare de împrumut sunt debitate tot din acest cont bancar.

Suma de împrumut este foarte flexibilă: intre 2.500 și 50.000 de euro,

Termenul de plată al ratelor este la fel de flexibil: între 12 și 84 de luni.

Rata dobânzii in prezent este de 3,89%.

Există două grupuri de bănci in Germania când vine vorba de dobânzi. Unele oferă o rată a dobânzii in funcție de ratingul tău de credit. Pentru a plăti mai puține dobânzi, trebuie să ai un rating de credit scăzut.

De exemplu, DKB are o rată a dobânzii care este independentă de bonitatea creditului și se stabilește in funcție de ratingul tău de credit. Este recomandat să nu inchei o asigurare de creanță reziduală, deoarece crește imprumutul.

Împrumutul auto este o formă specială a împrumutului in rate. Vehiculul fiind o garanție suplimentară pentru bancă, rata dobânzii este implicit mai mică.

  1. Credit din privat

In Germania există două platforme online prin care se pot obține împrumuturi de la privat la privat. Trebuie să furnizezi aceleași informatii despre tine și situația ta financiară ca și în cazul finanțării bancare. Cererea de împrumut este vizibilă ca o oportunitate de investiții pentru mii de investitori privați. Mai mulți investitori adună bani pentru proiectul tău de împrumut. Cele două website-uri: www.auxmoney.de.

  1. Cu un broker de credit

Vei oferi aceleași informații personale si financiare la fel ca în procesul unei bănci normale. Aceste broker de credit îți selectează banca potrivită pentru cea mai bună ofertă de imprumut. Bon-Kredit lucrează cu bănci straine care acordă împrumuturi in Germania.

Bon-Kredit poate oferi si împrumuturi fara Schufa. Cu un imprumut fără Schufa se verifică si bonitatea clientului. Schufa este o agenție de rating de credit care înregistrează majoritatea oamenilor care locuiesc in Germania. Împrumuturile, cardurile de credit si conturile curente sunt introduse in Schufa germană. Astfel este verificat clientul pe baza datelor biroului de credit, înainte de a deschide un cont curent.

  1. Împrumutul pe termen scurt (ex. 30 de zile)

Clientul nou primește un credit de până la 500 de euro. Dacă îl plătești în 30 de zile,  și fiind client

existent poti primi împrumut de până la 3000 de euro pe care-l poți achita în rate.

Furnizorul Vexcash a adus în Germania o nouă formă de credit pe termen scurt. În Marea Britanie, forma de finanțare tranzitorie este folosită cu succes de mult timp.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata