Cum Să Oferi Personalitate Dormitorului Tău

Petreci mai multe ore în dormitor decât în orice altă cameră din casă. Chiar dacă mare parte a timpului o petreci dormind, acesta ar trebui să reflecte personalitatea și stilul tău individual. Să adaugi personalitate dormitorului tău nu este un lucru dificil dacă adaugi detaliile potrivite în locurile potrivite.

Pentru început, trebuie să stabilești ce reprezintă cu adevărat pentru tine camera de dormit. Spre exemplu, dacă petreci aici mult timp citind, investiția trebuie făcută în corpurile de iluminat corespunzătoare și un fotoliu confortabil.

Pe de altă parte, dacă dormitorul este mai mult un living, te vei gândi la modalități creative de a integra opțiunile de divertisment în acest spațiu.

Cu toții avem diferite straturi de personalitate, așa că trebuie să fii atent la tema dominantă pe care dorești să o reprezinți în dormitorul tău.

PATUL

Ai fost vreodată impresionată de modul în care paturile din reviste sau filme sunt acoperite cu tot soiul de pături pufoase, cuverturi sau perne mici decorative? Ei bine, pe lângă piesele de mobilier pe care le alegi pentru dormitorul tău, acordă o atenție majoră elementului central al acestei încăperi: patul.

Îți dezvăluim în continuare câteva secrete pentru ca dormitorul tău să arate ca scos din reviste:

Pasul 1: alegerea saltelei. Chiar dacă va costa ceva mai mult, este recomandat să alegi o saltea calitativă, confecționată din materiale care elimină umiditatea și este suficient de elastică pentru o susținere bună a corpului.

Pasul 2: alegerea așternuturilor. Iată câteva elemente ce nu trebuie să lipsească de pe patul tău, pe care le poți achiziționa online:

– lenjerii pat: este important ca aceastea să fie 100% din bumbac, pentru un somn odihnitor. Poți alege lenjerii colorate dacă îți dorești o atmosferă jucăușă sau în culori neutre, acestea fiind mult mai ușor de asortat.

– perne mari și mici, cu diferite forme

– pături cocolino: fiind moi și pufoase, vor crea o atmosferă cozy și vei adora să te ghemuiești sub ele

Pasul 3: alegerea pilotei – recomandarea noastră: pilote din puf de gâscă. Te vor apăra cu brio în perioadele cu temperaturi scăzute!

CULORILE

Camerele colorate emit întotdeuna o atmosferă fericită, însă utilizarea culorilor în exces poate crea o imagine haotică.

O singură piesă poate fi suficientă pentru a schimba întregul aspect al camerei. Dacă dorești o vibrație oceanică utilizează fotografii din vacanță, scoici sau cuverturi de pat albastre și albe.

Crearea unui punct focal în încăpere se realizează ușor prin utilizarea unui obiect într-o culoare puternică, pe fundal neutru. De exemplu, poți decora patul cu perne mici, nuanța coral, dacă restul elementelor din cameră sunt gri.

Pereții vopsiți în întregime cu alb fac ca dormitorul să pară gol și fără personalitate. Folosește-te de tablouri alb-negru pentru a umple acest gol.

LUMINILE

Ferestrele sunt cheia pentru o iluminare bună – utilizați jaluzele pentru a filtra lumina în direcția potrivită și a crea o atmosferă plăcută.

Pentru cei dintre voi care citesc în pat, este ideală o lampă pentru noptieră.

Dacă în dormitor aveți și activități precum călcatul cămășilor sau aplicarea machiajului, utilizați lămpi de podea sau candelabre de perete. Îți vor oferi cantitatea de lumină de care ai nevoie.

ÎMPROSPĂTEAZĂ ATMOSFERA CU FLORI

Florile pot face parte dintre elementele care vor colora spațiul. De asemenea, doza de prospețime oferită de acestea schimbă total ambientul camerei de dormit.

Nu necesită cheltuieli excesive și vor umple dormitorul cu armonie și dragoste.

Pentru și mai multe idei de redecorare, alege lenjerii de pat minunate de la Vise Pufoase!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata