Cum scapi de mentenanta imprimantelor de la birou?

Da, stim ca intretinerea si repararea copiatoarelor intr-o companie poate da batai de cap. Sa mentii fluxul de printare neintrerupt se poate dovedi destul de dificil, iar atunci cand se intampla necazul si ramai fara toner sau cedeaza vreo piesa, vei simti cu adevarat presiunea colegilor din toate departamentele!

Cum ar fi ca o firma specializata si cu multi ani de experienta sa se ocupe de tot?!

Minunat, desigur!
CopyPrint face asta. Si de sufficient de mult timp incat nu-i mai poate surprinde nimic.

Monitorizeaza de la distanta nivelurile de tonner din echipamente, problemele de ambient sau coduri de eroare si are in permanenta cel putin o echipa de tehnicieni pe teren gata sa intervina la nevoie.

Avem probabil cea mai buna echipa din Bucuresti pentru service copiatoare si plottere.

Fiecare imprimanta inchiriata are un cod QR unic ceea ce o face usor de identificat si gestionat, iar tu poti foarte usor solicita o interventie rapida doar scanand acel cod si prin deschiderea unui ticket in aplicatia de pe telefon.

Ce poate fi mai avantajos?

Te scapam de stres, ne ocupam de tot, iar tu ai mai mult timp sa te ocupi de cu totul alte lucruri.

Avem solutii pentru oricat de mare sau mica este compania ta, echipamente noi sau reconditionate cu volume de print incluse, personalizate pentru necesitatile tale!

Pe InchirieriCopiatoare.com gasiti toate detaliile despre echipamente, abonamente si chiar posibilitatea de inchiriere plottere de mare performanta si fiabilitate.

Echipa noastra de vanzari vă va ajuta sa gasiti cea mai buna solutie!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata