Daca ai nevoie de bani poti apela la Autokredit.ro – amanet masini Bucuresti!

Este cineva care poate afirma, fără riscul de a fi ipocrit, că are bani pentru orice situație? Că nimic nu îl poate lua prin surprindere și că de fiecare dată găsește cea mai bună soluție pentru a face rost de bani lchizi rapid? Noi credem că nu, mai ales în România zilelor noastre, când deja a devenit ceva neobișnuit să economisești, iar majoritatea oamenilor trăiesc de la un salariu la altul. Asta în cel mai bun caz.

Cu siguranță și tu sau cineva drag ție a trecut printr-o situație gravă, în care a fost nevoie de bani mulți. Atunci problema s-a rezolvat cu un credit, cu niște împrumuturi de la rude și prietenii și toată lumea a răsuflat ușurată.

Cu toate acestea, situații neprevăzute pot apărea oricând, și variantele de mai sus nu mai reprezintă o soluție. Nu dispera, din fericire există și alte metode de a face rost de bani rapid, iar una dintre cele mai bune este și aceasta: apelează la o casă de amanet profesionistă, cum este și cazul https://autokredit.ro/amanet-masini-bucuresti/. În caz contrar, riscul îți aparține.

 

De ce să apelezi la o casă de amanet auto

Există multe motive care pot invocate pentru a susține în fața celorlalți de ce ai fost nevoit să apelezi la un amanet auto. Dar toate acestea, de fapt, se rezumă la unul singur: ai nevoie de bani, iar aceasta a fost cea mai rapidă, dar și avantajoasă metodă de a-i obține, pentru tine.

Nu ai de ce să te simți jenat, pentru că majoritatea dintre noi am trecut printr-o jenă financiară. Doar te rugăm să fii foarte atent și să nu apelezi la primul amanet auto care ți-a ieșit în cale, ci să alegi întotdeauna profesionalismul, dar și respectul față de clienți.

 

Garanția este autoturismul tău

O casă de amanet auto este acea instituție nebancare, prin intermediul căreia poți împrumuta bani, atât ca persoană fizică, precum și juridică, lăsând drept garanție autoturismul. În momentul în care apelezi la profesioniști, nu trebuie să îți faci griji cum că mașina ta ar putea fi furată, folosită de angajații casei de amanet sau că va suferi unele daune. Prin contract, aceștia își asumă obligativitatea de a-ți proteja autoturismul pe toată perioada în care acesta le este încredințat drept garanție.

 

Ce sumă pot primi?

Este imposibil să poți oferi o sumă exactă, pentru că valoarea acesteia depinde de mai mulți factori. Astfel, contează mult valoarea autoturismului care urmează să fie amanetat, dar și condiția în care se află.

Asta nu înseamnă că vei fi refuzat dacă vii cu o mașină veche sau una care nu funcționează prea bine, doar că nu vei primi pe ea o sumă mare. Cel mai probabil autoturismul va fi evaluat de un expert de la casa de amanet, iar în funcție de afirmațiile acestuia se va calcula și suma pe care ți-o pot oferi.

 

Avantajele unui amanet auto

Există numeroase avantaje de care te poți bucura atunci când apelezi la o casă de amanet auto profesionistă, și pe care te invităm să le descoperi în rândurile de mai jos.

 

Obții bani rapid

Cu siguranță dacă ai decis să mergi la o casă de amanet pentru a obține o anumită sumă de bani, o faci pentru că știi că aici ai parte de rapiditatea pe care ți-o dorești. Sunt multe situațiile în care ai nevoie urgent de bani, iar varianta unui credit sau apelarea la rude și prieteni nu reprezintă o soluție.

De regulă, durează prea mult până reușești să faci rost de suma de care ai nevoie, sau poate nu îndeplinești criteriile pe care le cere banca pentru a-ți acorda un împrumut. În schimb, la un amanet auto, dacă totul este în regulă, rezolvi totul rapid, în maxim o oră de când ai trecut pragul instituției.

 

Siguranță

Apelează la profesioniști și atunci nu mai ai de ce să te îngrijorezi cu privire la autoturismul tău lăsat aici drept garanție. De regulă, acesta este păstrat într-un garaj, într-o parcare cu pază sau un parc auto al casei de amanet. De multe ori nu este vorba doar de agenți de pază, ci și de supraveghere video.

Pentru o mai bună protecție, autoturismul este acoperit, iar la final, după ce vei restitui împrumutul, vei primi autoturismul exact în starea în care l-ai lăsat. De altfel, pentru corectitudine, vor fi realizate fotografii cu autoturismul atunci când l-ai lăsat în garanția celor de la casa de amanet, și te vei convinge că totul este în regulă.

 

Comision redus

Din nefericire, nu toate casele de amanet auto sunt caracterizate de profesionalism, și de aceea au și comisioane ridicate. Din fericire, dacă nu ești chiar atât de grăbit, sau poate știi deja o astfel de instituție despre care ai cunoștință că tratează totul cu mult respect față de clienți, lucrurile stau bine pentru tine.

Acest respect despre care îți aminteam se transpune și în comisionul redus, care este calculat ținându-se cont atât de perioada amanetării, dar și de suma solicitată. De regulă, acesta este cuprins între 0,12% și 0,3%.

 

Flexibilitate

Din varii motive nu poți achita suma datorată la data trecută în contract? Nicio problemă, pentru că avem de a face cu flexibilitatea perioadei de împrumut.

Astfel perioada minimă pentru care poți face împrumutul este de 30 de zile, dar dacă acestea sunt prea puține, există posibilitatea extinderii contractului.

 

Acte puține

Dacă ai luat vreodată un credit de la o bancă, atunci știi și tu cât de multe acte și alte documente a fost nevoie să prezinți, și câte drumuri ai făcut până ai reușit să ai dosarul complet. Asta în cazul în care ți s-a aprobat creditul. În cazul casei de amanet auto, nu ai nevoie de toate aceste hârtii, ci doar de actul tău de identitate, cartea de identitate a autoturismului și talonul – atunci când ceri împrumutul în calitate de persoană fizică. În schimb, în cazul persoanelor juridice, mai este nevoie și de actul constitutiv și CUI.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata