De ce să alegem casele de pariuri online

În condițiile în care fenomenul pariurilor sportive capătă amploare, tot mai mulți pariori se întreabă care sunt cele mai potrivite case de pariuri la care să își deschidă conturi.

Pentru a paria în condiții depline de siguranță și legalitate trebuie să apelăm doar la case de pariuri recomandate, licențiate de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (O.N.J.N).

Casele de pariuri online au câteva atuuri demne de luat în seamă pentru pariorii care și le doresc în portofoliu și o să trec în revistă câteva dintre ele.

  1. Operativitate și comoditate

La casele de pariuri online se poate paria rapid, la orice ora din zi si din noapte de pe desktop, laptop, telefon, tableta sau vreun dispozitiv mobil nou apărut.

Acest lucru e perfect pentru pariori, deoarce pot profita imediat de orice cotă valoroasă care le face cu ochiul, fără a fi nevoie să alerge disperați la agenții pentru a nu pierde oportunitatea.

  1. Bogăția ofertei

La casele de pariuri online, oferta este mult mai variată decât la casele de pariuri stradale. Acest lucru este valabil atât din punct de vedere al numărului de sporturi pe care putem juca, dar și din punct de vedere al numărului de opțiuni pentru fiecare eveniment sportiv în parte.

Mai important decât atât este faptul că operatorii de pariuri online oferă cote mai valoroase, își pot permite să reducă propria marjă de profit pentru a le oferi pariorilor, măcar ca promoții, cote mai atrăgătoare.

  1. Depuneri și retrageri rapide

La operatorii de pariuri online, putem retrage profitul oricând dorim (dacă avem bani în cont, firește, și, neapărat, mai mulți decât limita minimă de retragere a respectivei case).

Pentru a nu avea surprize neplăcute, este neapărat necesar să studiem metodele și condițiile de depunere și retragere specifice fiecărei case de pariuri în parte.

Problemele pot apărea la retragerea banilor din contul de parior, dar casele de pariuri cu adevărat serioase ne livrează banii în cont în maxim două-trei zile lucrătoare.

  1. Bonusuri si promoții

Unii dintre pariori, mai ales dintre cei aflați la început de drum, mai sunt încă atrași de mirajul bonusurile caselor de pariuri online.

Conditiile de rulaj ale acestor bonusuri, care sunt uneori înrobitoare, trebuie studiate foarte bine de către pariori. Daca suntem obligați să jucăm de mai mult de zece ori suma depusă plus cea oferită ca bonus, la niște cote prohibitive, ar fi bine să ne gândim de două ori înainte de a revendica acel bonus.

Bonusurile și promoțiile rămân un punct forte al caselor de pariuri online atât timp cât le folosim cu inteligență și convertim profiturile virtuale în bani reali.

Acestea sunt doar o parte dintre avantajele caselor de pariuri online.Este vital însă, ca înainte de a deschide cont la o casă de pariuri online, un parior care se respectă să aibă setat un management riguros al banilor și măcar o strategie de pariere în concordanță cu profilul său de risc.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata