De ce să comanzi online produse hoteliere?

Greu încercată de pandemie, industria hotelieră a fost nevoită să se readapteze, schimbându-și total unele obiceiuri ce țin atât de oaspeți cât și anumite activități de management. Unii au reușit, alții mai puțin și au pus lacătul pe ușă. Însă cei care au fost deschiși schimbărilor au rămas pe linia de plutire.

Măsuri de protecție în industria hotelieră

În afară de unele măsuri care au fost impuse la nivel național, fiecărei unitate hotelieră i-a fost lăsată libertatea de a se adapta după dorință noilor norme de igienă. Cum grija atât pentru angajați cât și pentru clienți este una ridicată, hotelierii au implementat imediat reguli de protecție precum:

 • Diminuarea fluxului și a gradului de ocupare: deși pentru mulți hotelieri acest lucru se traduce simplu printr-un profit mai mic, mulți au acceptat provocarea, adaptându-și și numărul angajaților și costurile la noua realitate;
 • Impunerea unor măsuri stricte de igienă: curățenia a fost urmată de dezinfectarea tuturor suprafețelor din camere dar și din spațiile comune, din lobby, zona de mese și nu numai;
 • Măsurarea temperaturii tuturor celor ce intră în incintă și izolarea persoanelor care prezintă semne evidente de boală;
 • Fluidizarea fluxului de oameni care pătrund în unitatea de cazare, cu locuri precise de intrare și ieșire, fără ca turiștii să se intersecteze prea mult.

Adaptarea costurilor consumabilelor la noua situație

În ultimul an s-a produs un dezechilibru din punct de vedere al costurilor astfel că s-au făcut investiții considerabile în produse de curățenie și soluții dezinfectante profesionale pentru a susține niște standarde ridicate de igienă, în contexul în care numărul turiștilor a scăzut dramatic. Astfel, managerii au încercat să găsească soluții optime care să nu îi destabilizeze complet, găsind suport în furnizori dispuși să îi susțină cu produse de calitate superioară, stocuri permanente și oferte de neegalat precum IgienaPHS.

Un număr mare de hotelieri au apelat la comandarea online a produselor hoteliere fie că vorbim despre consumabile, produse de curățenie, precum lavete, bureți, mopuri, mănuși de unică folosință, sau soluții de curățat precum detergenți pentru podele, pentru textile și dezinfectanți pentru suprafețe și mâini. 

Pe lângă acestea, managerii au optat și pentru aspiratoare profesionale care asigură o curățenie eficientă, uscătoare de păr și uscătoare de mâini de la IgienaPHS pentru băile comune. 

Comandarea produselor hoteliere online vine după sine cu o mulțime de beneficii precum:

 • Reducerea timpului pentru selectarea produselor necesare. Gamele generoase sunt la dispoziția clienților, aceștia având posibilitatea de a alege ce produse au nevoie;
 • Urmărirea stocurilor existente – astfel știi exact ce produs este disponibil imediat;
 • Urmărirea eficientă a costurilor – știi exact cât te costă, astfel elimini surprizele atunci când faci achiziții;
 • Ai livrare rapidă și, uneori la cantități mari, gratuită;
 • Poți solicita furnizorului oferte personalizate pentru a te bucura de anumite avantaje;
 • Poți citi specificațiile fiecărui produs în parte pentru a știi dacă ți se potrivește sau nu;
 • Elimini contactul direct cu alți oameni.

Dezinfectanții pentru mâini – primul atac împotriva virusului

Pentru angajații din industria hotelieră și oaspeții acestora punerea la dispoziție a unor dezinfectanți de mâini din loc în loc este o măsură absolut obligatorie, pentru evitarea unei contaminări încrucișate. Astfel, încă de la intrarea în locație aceștia trebuie să fie întâmpinați de o stație de dezinfectare sau un dispenser ce conține dezinfectant medical pentru mâini, ce are o putere ridicată de eliminare a patogenilor. Dezinfectanții medicali pentru mâini au câteva caracteristici aparte, fiind potriviți pentru utilizarea de către populația generală datorită puterii ridicate de eradicare a germenilor de tot felul, într-o proporție de peste 99%. Se absorb imediat în piele și înlocuiesc spălatul pe mâini atunci când nu există acces la apă curentă și săpun. 

Pe lângă acestea, covorașele antibacteriene sunt o soluție recomandată pentru a igieniza și încălțămintea. Acestea sunt foarte ușor de instalat și dispuns de multiple straturi aderente care se îndepărtează rând pe rând. 

Toate produsele de curățenie și de dezinfecție se pot găsi cu usurință în magazinele online, criza de la începutul pandemiei fiind depășită, din fericire. Astfel, hotelierii au acum șansa de a-și face stocuri proprii pentru a nu rămâne fără consumabilele atât de necesare dar și de a profita la maxim de oferta din mediul online, în această manieră existând o susținere reciprocă a afacerilor. 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata