Tot mai mulți români au apelat la ajutorul psihoterapeutului. Iată de ce

Din 2020 și până în prezent s-a observat o creștere în numărul oamenilor care au căutat consiliere psiho-emoțională. Pandemia a afectat destul de mult echilibrul fizic și mental al oamenilor, iar mediul online și-a demonstrat utilitatea mai mult ca oricând. Stările depresive, anxioase, stresul acumulat, toate au fost amplificate în perioada aceasta de izolare socială. Pentru a-și proteja sănătatea, oamenii au recurs la o soluție simplă, dar care le-a adus numeroase beneficii pe plan psiho-afectiv și anume au apelat la psihoterapia online.

 

Ce trebuie să știi despre psihoterapia online

 

Mentalitatea românilor a început să se dezghețe de curând, când au observat că nu mai pot face față depresiei accentuate. Fiecare aspect al vieții este afectat și au realizat că nu pot face totul singuri, renunțând la mândrie în schimbul redobândirii echilibrului. Având în vedere că ne-am obișnuit să rezolvăm multe lucruri în online, de ce să nu primim și consiliere psihologică la fel de ușor? Când cauți ore de psihoterapie Bucuresti, Daniel Ivan este de un profesionalism desăvârșit. Tot ce ai nevoie este un laptop cu o conexiune bună la internet, un mediu relaxat, liniștit și ești pregătit pentru a începe ședințele de terapie.

 

Daniel Ivan este un psihoterapeut cu experiență vastă în domeniu, de aceea vei obține aceleași rezultate în confortul propriei case. Este demonstrat că psihoterapia în online este la fel de eficientă ca cea fizică de la cabinet. Acest psiholog își întâmpină toți clienții cu lipsa de judecată la adresa problemelor lor, iar ei vor avea parte de ședințe constructive și motivante, pentru a atinge noi obiective și a face față stresului zilnic.

 

Ce avantaje ai cu psihoterapia online

 

În primul rând, nu mai trebuie să te deplasezi la cabinet și reduci costurile de transport. Faptul că ședințele se țin în zona ta de confort, îți va permite să fii mai relaxat și să te deschizi mai ușor. Foarte multe persoane suferă de anxietate socială, iar gândul că trebuie să stea într-un mediu necunoscut de ei în timp ce vorbesc cu un străin despre problemele vieții lor, îi sperie și de multe ori renunță. Daniel Ivan este genul de psiholog care te face să te simți în largul tău, care-ți oferă înțelegere și te ajută să îți exprimi clar sentimentele, înlăturând blocajul anxietății.

 

În al doilea rând, nu trebuie să fii neapărat din orașul psihologului pentru a putea beneficia de terapie. Chiar și dacă te afli în altă țară, poți lucra de la distanță cu un psiholog care vorbește limba ta, care îți împărtășește cultura și naționalitatea. Astfel, te vei simți mult mai bine în timpul terapiei, știind că e o persoană care te înțelege pe deplin. Psihoterapia online îți deschide noi orizonturi, iar tu poți colabora cu unul profesionist ca Daniel Ivan (pagina oficială este danielivan.ro) mult mai eficient.

 

Programul tău devine mult mai flexibil, iar discutând cu psihologul îți rezervi orele când îți dorești tu, mai ales când știi că deplasarea la cabinet nu este posibilă. Ședințele de psihoterapie cognitiv-comportamentală online cu ajutorul lui Daniel Ivan te vor readuce într-o stare generală mai bună.

 

Contact: 0761600020

contact@danielivan.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata