Unde mergeți la ski în iarna lui 2020

Odată cu prima ninsoare începe și căutarea locurilor potrivite pentru practicarea sporturilor de iarnă. Luna decembrie vine cu multe zile libere, așa că singuratici, romantici sau familiști, cu mic cu mare, se pregătesc cu nerăbdare pentru noi aventuri pe pârtie, seduși de magia albă a zăpezii.

La finalul unui an atât de complicat, întrebarea unde mergem la ski în 2020 își găsește răspuns mai greu că altădată, așa că vă prezentăm cele mai sigure destinații, cu oferte complete și servicii care vă asigură toate condițiile necesare pentru o vacanță reușită:

Hai la ski în Austria

Pentru iubitorii sporturilor de iarnă care vor să se bucure de peisaje de vis și pârtii spectaculoase cel mai potrivit este un sejur ski în Austria, într-una dintre faimoasele stațiuni din Alpi:

Ski Bad Gastein

O destinație potrivită pentru familii este Bad Gastein, o stațiune balneoclimaterică pitorească de la poalele muntelui Graukogel din Parcul Național Hohe Tauern, care, pe lângă labirintul de pârtii, oferă vizitatorilor obiective turistice deosebite, precum cascada Gastein și tunelul de sticlă, ce duce direct de la zona din vale la complexul termal FelsenTherme, un proiect arhitectonic futurist, construit într-o fostă mină din inima muntelui.

Ski Kaprun

Pentru amatorii de senzații tari, Kaprun vine cu oferta de ski pe ghețarul Kitzsteinhorn, completată de peste 20 de pârtii pentru ski, săniuș, snowboarding, plus patinoare și trasee de schi fond. Aici găsiți și itinerarii montane excepționale pentru drumeții de iarnă, facilități de agrement precum piste de bowling, cabane de saună, zone speciale de parapantă.

În completarea acestei oferte pline de adrenalină, pe muntele vecin Schmittenhöhe în Zell am See, găsiți circuitul de schi Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn, în regiunea de schi pentru familii.

Ski Salzburg

Alegeți Salzburger Sportwelt pentru o vacanță la ski completă, pentru că găsiți aici stațiuni cu pârtii de ski, snowboard și săniuș pentru toate gradele de dificultate, conectate printr-o infrastructură montană modernă cu peste o sută de instalații de transport pe cablu și peste 200 de kilometri de pârtii din totalul de 350 dotate cu tunuri de zăpadă.

Cele mai cunoscute stațiuni din zona Salzburg sunt: Eben, Filzmoos, Flachau, Goldegg, Flachauwinkl-Kleinarl, St.Johann-Alpendorf, Radstadt-Altenmarkt, Zauchensee.

Hai la ski în Bulgaria 

Vecinii noștri de la sud de Dunăre au pregătit un sezon de iarnă 2020-2021 plin de surprize și oferte promoționale, așa că încercați și un drum la munte în sensul rutier invers decât v-ați obișnuit până acum și vizitați stațiunile de ski din Bulgaria

Ski Bansko

Găsiți aici cea mai modernă stațiune montană din Bulgaria, situată ideal la poalele Pirineilor, unde natura de vis este completată de frumusețea neașteptată pentru mulți a orașului vechi Bansko. Vizitați o destinație la modă, un loc unde te simți tânăr, indiferent de vârsta pe care o ai.

Ski Pamporovo

Pentru familii cu copii și pentru schiori mai puțin experimentați, această staţiune din inima Munţilor Rodopi este perfectă, pentru că cea mai însorită staţiune montană din Bulgaria, iar pantele line ale muntelui creează pârtii ideale pentru începători. Există însă și piste pentru schiorii avansați, așa că Pamporovo este o destinație pe toate gusturile.

Hai la ski în România

Pentru turiștii care vor să petreacă vacanța de iarnă în țară, s-a dat drumul și la sezonul de ski în România, așa că fiecare poate să-și aleagă destinația preferată dintre tradiționalele stațiuni de pe Valea Prahovei 

Ski Azuga

S-au montat deja tunurile de zăpadă pe Sorica, primii schiori sunt la start, așa că mica localitate dintre râuri își așteaptă turiștii, pentru un sezon hibernal perfect!

Ski Bușteni

Domeniul schiabil Kalinderu vă așteaptă să schiați la Bușteni cu mic cu mare, inclusiv în nocturnă, iar la Fun Park găsiți pârtie pentru începători, baby ski, pistă de tubing, bandă de transport, carusel pentru copii și un tobogan  spectaculos cu o lungime de 500 m.

Ski Poiana Brașov

Pentru o vacanță de iarnă cu stil veniți la Poiană, ca să vă bucurați de trasee diverse pe Muntele Postăvaru, de farmecul patinoarului, de clipele de răgaz de la centrul de recreere acoperit și de bucuria copilăriei în complexul sportiv cu pârtii pentru tubing și săniuș.

Oriunde mergeți la ski în iarna lui 2020, să aveți o vacanță reușită și să vă bucurați de zăpadă și soare, alături de cei dragi!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata