Xiaomi Mi Note 10: Poate cel mai accesibil flagship al acestui an

Dacă vrei să îți cumperi un smartphone nou în acest an, aruncă-ți pentru puțin timp privirea asupra gamei de telefoane Xiaomi, pentru că o mulțime de surprize interesante vin în acest an din partea producătorului chinez. 

Un smartphone Xiaomi reprezintă mix-ul perfect tehnologie-design-preț, atribute pe care nu le poți trece cu vederea, atunci când vrei să faci cea mai bună afacere. Iar dacă este să analizăm oferta de telefoane din acest an a chinezilor, Xiaomi Mi Note 10 este cu siguranță cea mai bună alegere pe care o poți face. 

Xiaomi Mi Note 10 – hardware mai mult decât performant 

Este un smartphone ce dispune de un procesor Snapdragon 730 G, oferind o experiență de utilizare foarte bună, dar și o calitate a fotografiilor uimitoare. Procesorul vine la pachet cu o unitate CPU Octa-Core, memorie RAM de 6 GB și o memorie internă ce dispune de o capacitate de stocare de 128 GB. Mai mult decât atât, Xiaomi Mi Note 10 vine la pachet cu o baterie de 5.260 mAh, mai puternica și cu o autonomie mult mai mare. 

Xiaomi Mi Note 10 – telefonul ideal pentru a face fotografii 

Camerele acestui smartphone Xiaomi au un număr total de cinci senzori, cu ajutorul cărora poți surprinde imagini foarte clare și detalii precise: 

Camera principală dispune de un senzor de 108 MP de 1/1.33 inch, cu o deschidere a diafragmei de 1.69 și un stabilizator optic pe 4 axe. Camerei principale i se mai adaugă un număr de două teleobiective (12 și 5 MP), fiecare având o deschidere a diafragmei de 2.0, o lentilă de 2 MP și o altă cameră cu unghi de 117°. 

Camera frontală dispune de un senzor de 32 MP și deschiderea diafragmei de 2.0. Pentru rezultate și mai bune, camera integrează funcția de Inteligență Artificială (IA), “Modul înfrumusețare” și “Modul Portret”. 

Ce mai este important de reținut la această cameră este faptul că telefonul mobil Xiaomi Mi Note 10 filmează 4K cu 30 fps, iar în modul slow motion, la 960 fps. Mai mult decât atât, camera frontală poate înregistra la o rezoluție de 1080 pixeli și 30 cadre pe secundă. 

Xiaomi Mi Note 10 – display cu o rezoluție foarte bună

Așa cum ai putut vedea în rândurile de mai sus, Xiaomi Mi Note 10 dispune de un sistem de camere ce îți oferă șansa de a face fotografii mai clare ca niciodată. Însă și display-ul acestuia reprezintă încă un punct forte al acestui telefon. Noul flagship al celor de la Xiaomi vine cu un Super AMOLED de 2.340 X 1.080, rezoluție Full HD. 

Diagonala de 6.47 descrie un display modern, ce se întinde pe aproximativ 90% din întreaga suprafață frontală a telefonului, oferind o experiență de utilizare incredibilă. 

Xiaomi Mi Note 10 – design ce îmbină tehnologia și eleganța

Producătorul chinez de soluții smart și-a asumat un obiectiv interesant: să surprindă fanii acestui brand cu ocazia fiecărei lansări, prin linii de design ce sparg tiparele întregului segment de smartphone-uri. Iar telefonul Xiaomi Mi Note 10 pare că este exemplul perfect, în acest sens, fiind un telefon performant, dar care dispune de un design elegant și sofisticat. La nivel de atingere, acest telefon mobil Xiaomi asigură o senzație plăcută, iar priza pe acest device este una cât se poate de sigură. în final, este important să precizăm faptul că acest smartphone de la Xiaomi are o greutate de 208 grame, iar dimensiunile sale sunt 157.8 X 74.2 X 9.67 mm. 

Fără niciun fel de îndoială, Xiaomi Mi Note 10 este un flagship dedicat celor care vor să își cumpere un telefon mobil accesibil, performant și un design ce se face remarcat. Însă mai presus de toate, camerele și display-ul acestui device de ultimă generație poziționează Xiaomi Mi Note 10 în topul celor mai bune telefoane mobile ale acestui an! 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata