Ce tipuri de acumulatori există pe piață?

40

În ziua de astăzi nevoia de energie electrică este întâlnită peste tot. Chiar dacă multe persoane confundă cele două obiecte, bateriile și acumulatorii nu sunt același lucru. Acumulatorii reprezintă opțiunea reîncărcabilă la bateriile standard.

Câte tipuri de acumulatori există pe piață?

În prezent, pe piață există mai multe tipuri de acumulatori în funcție de tehnologiile folosite la crearea lor, exact așa cum pot fi consultate și pe https://www.tme.eu/ro/katalog/acumulatori_100076/.

În primul rând există acumulatori litiu-polimer. Aceștia au un raport foarte bun al energiei stocate la volum. Sunt folosiți la produsele compacte care trebuie să dea cantități mari de energie într-un timp scurt.

Un al tip de acumulatori este cel litiu-ion. Acest tip de acumulator reprezintă cea mai populară soluție de pe piață. Sunt ușor de întreținut și posedă o durată de viață îndelungată.

Un alt tip de acumulatori este cel creat din litiu-fier-fosfat. Caracteristicile acestui tip de acumulatori sunt: durată mare de viață, stabilitate mai mare și parametri electrici comparabili.

Acumulatorii Ni-MH sunt un alt tip de acumulatori. Aceștia sunt utilizați cel mai des în formatele de baterii pentru consumatori.

Nu în ultimul rând există acumulatori nichel-cadmiu. Aceștia se aseamănă cu acumulatorii Ni-MH. Posedă “efect de memorie”, iar asta înseamnă că dacă nu sunt descărcate în mod regulat și încărcate complet vor suferi o degradare a capacității.

Unde se pot găsi acumulatori de calitate?

În ziua de astăzi sunt ușor de găsit articole de calitate, pentru că sunt la dispozoție atât de multe informații pe care clienții le pot folosi. În funcție de informații și recomandări, acumulatorii pot fi găsiți în magazine fizice sau în magazine online.

Varianta online este preferată de din ce în ce mai multe persoane. Și asta pentru că prezintă o serie de avantaje în plus, cum ar fi: vizualizarea mai multor articole într-un timp mai scurt, găsirea mai repede a articolelor căutate, comoditate și multe altele.

Transfer Multisort Elektronik sau TME este un producător de componente electronice cu o istorie ce se întinde până în 1989. Oferta pe care TME o pune la dispoziție clienților conține 500.000 de articole. Oferta poate fi consultată pe tme.eu.

Prin urmare există mai multe tipuri de acumulatori pe piață, fiecare având caracteristicile proprii. Alegerea acumulatorului potrivit ar trebui să se facă în funcție de scopul pe care va trebui acesta să îl îndeplinească. Magazinele online de electronice sunt preferate de multe persoane pentru că oferă posibilitatea de achiziție a acumulatorilor fără prea multă bătaie de cap.


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News