Cele mai utilizate aplicații de mobil

51

Nu plecam nicăieri fară să luam telefonul mobil cu noi, iar acesta este foarte important pentru noi. Îl folosim pentru apeluri, pentru a socializa cu cei dragi, pentru a primi și trimite emailuri, pentru a ne trezi dimineața, dar și pentru a face fotografii care devin amintiri importante odată cu trecerea timpului. Iar exemplele pot continua la nesfârșit.

Este evident faptul că telefonul are o importanta deosebita, însă daca i-ar lipsi aplicațiile din dotare, atunci ar fi în cea mai mare măsură inutil. Drept urmare, în acest articol am decis să vorbim despre cele mai utilizate aplicații de mobil.

Astfel, daca vrei să profiți la maximum de potențialul telefonului tău mobil, atunci ar trebui să încerci neapărat următoarele aplicații. Cel mai probabil că te vei convinge că își merita locul în memoria dispozitivului tău. Iată care sunt cele mai utilizate aplicații de mobil:

TikTok

Începem cu aplicația care a revoluționat rețelele de socializare ale momentului, facandu-le să râvnească după succesul sau. Este vorba despre TikTok, rețeaua de socializare care se concentrează pe conținutul video.

Țoață lumea are cont pe TikTok, indiferent că produce conținut sau nu. De asemenea, TikTok-ul este folosita și pentru afaceri, așa că putem spune că dezvoltatorii acestei platforme au găsit rețetă succesului.

La ora actuala este cea mai descărcată aplicație și chiar daca multe alte rețele de socializare au încercat să copieze principiile de funcționare ale acestei platforme, cel mai probabil că TikTok vă fi pe val încă mult timp de acum înainte. Numără peste 1 miliard de descărcări, fiind folosita atât de adolescenți cât și de adulți, drept urmare, ai putea instala și tu aceasta aplicație pe telefon și e foarte probabil să-ți fie pe plac.

YouTube

Din topul celor mai utilizate aplicații de mobil nu ar putea lipsi YouTube. Iar motivul este ușor de înțeles. Vorbim totuși despre platforma cu foarte mult conținut video, iar consumul de videoclipuri necesita timp, în funcție de materialele utilizate.

Sigur ai și tu aceasta aplicație pe telefon, așa că nu mai este cazul să iți recomandam folosirea să. În general, pe telefoanele cu Android este deja instalata, așa că nu iți rămâne decât să o exploatezi la maximum, în cele mai practice moduri.

Tinder

Oamenii au în continuare nevoie de socializare, de prieteni și mai ales de un partener de viață. Tinder le oferă pe toate acestea la un loc, așa că nu ar trebui să ne mire faptul că oamenii petrec atât de mult timp pe aceasta aplicație, aceasta bucurandu-se de un onorabil loc în topul nostru.

Este o aplicație de dating, drept urmare ai putea să o instalezi și tu daca ești singur, vrei mai mulți prieteni sau pur și simplu iți dorești mai multa socializare.

Disney+

Divertismentul este foarte important, iar telefonul ni-l oferă din timp. Daca unii oameni obișnuiesc să își instaleze aplicații de la case de pariuri pentru a se bucura de adrenalina și divertisment, alții prefera filmele.

De aceea, în topul celor mai utilizate aplicații de mobil avem și o aplicație pentru streaming. Disney+ este aceea, platforma ce a fost lansata și în Romania anul acesta. Astfel, daca te-ai plictisit de filmele și serialele de pe Netflix, atunci ar trebui să încerci Disney+. Cel mai probabil iți vă placea alegerea făcută.

De asemenea, HBO Max este o alta aplicație care se bucura de foarte multa popularitate la ora actuala, așa că își merita locul în topul nostru.

Instagram

Chiar daca TikTok a adunat atât de mulți utilizatori care își petrec o buna parte din zi pe platforma, asta nu înseamnă că rețelele de socializare deja consacrate au rămas amintire. Drept urmare, Instagram este în continuare în topul celor mai utilizate aplicații de mobil.

Țoață lumea știe cum funcționează Instagramul, o rețea de socializare care pune mare preț pe fotografii, dar și pe socializare sau conținut video, iar daca nu ai cont deja pe aceasta platforma, atunci a sosit timpul să iți faci unul.i

Facebook

Chiar daca nu se mai bucura de celebritatea de altădată, adevărul este că Facebook rămâne în continuare în topul preferințelor utilizatorilor, așa că nu lipsește de pe dispozitivele mobile. Facebook este în continuare cea mai importanta rețea de socializare, iar asta o putem observa ușor.

Lumea petrece în continuare timp pe Facebook, mediul de afaceri este foarte activ aici și totodată aceasta Facebook este o rețea de socializare foarte importanta pentru vremurile în care trăim, motiv pentru care vă rămâne în continuare o aplicație de top ce se vă regăsi pe telefoanele noastre mult timp de azi înainte.

Telegram

În final, Telegram este o aplicație a carei popularitate a crescut mult în ultimii ani, iar de aceea ai putea să o ai și tu în vedere daca simți nevoia de a încercă o aplicație care să faciliteze comunicarea cu cei dragi. Sunt adevărate comunități pe Telegram, iar multe site-uri de știri prefera să își distribuie aici articolele recent publicate.

Sigur, nu ar trebui să uitam nici de WhatsApp, aceasta fiind o aplicație de top în ceea ce privește socializarea cu apropiații, drept urmare nu poate lipsi din topul nostru.

Acestea sunt, așadar, câteva dintre cele mai utilizate aplicații de mobil. Fiecare își are propria utilitate, motiv pentru care ar trebui să fie numaidecât și pe telefonul tău, daca nu sunt deja. Iar daca ai o parte dintre aceste aplicații, suntem curioși să descoperim: tu cate aplicații ai deja pe telefonul tău și ce alte aplicații crezi că nu ar trebui să lipsească de pe telefoane?


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News