Avantajele unui apartament nou

Daca iti doresti sa achizitonezi un apartament si te afli in fata unei incurcaturi clasice: apartament intr-un bloc vechi sau apartament intr-un bloc nou?

In cunjunctura economiei actuale, apartamentele noi pot fi uneori chiar mai ieftine decat cele vechi, iar avantajele nu se opresc aici. Uite de ce merita sa alegi un apartament nou.

Un apartament nou iti pune la dispozitie:

  • Confort sporit;
  • Reducerea cheltuielilor pe termen lung;
  • Design modern;
  • Siguranta.

Arhitectura si compartimentare moderna – Apartamentele noi sunt moderne si eficiente, fiind construite pentru a fi potrivite unui stil de viata modern. In comparatie cu alte apartamentele din blocurile vechi, apartamentele noi ofera un grad mai mare de confort, prin urmare nu vei fi nevoit sa efectuezi renovari sau modificari inainte de a te muta.

Finisaje noi – Daca alegi un apartament vechi, vei fi nevoit sa realizezi o serie de reparatii ori chiar sa modifici instalatiile si finisajele vechi. Sigur  nu-ti doresti sa te muti intr-un apartament cu tevi sparte, instalatii sanitare defecte, faianta crapata, parchet deformat sau pereti strambi. La un apartament nou ai avantajul de a dispune de instalatii si finisajele noi, realizate cu ajutorul noilor tehnologii. Ferestrele cu geamuri duble, care permiteau dezvoltarea mucegaiului au fost inlocuite de termopane cu dublu sau triplu strat, izolatiile sunt performante pentru a pastra caldura in interior iarna si racoarea in timpul verii.

Izolatie profesionala – Blocurile noi sunt izolate conform standardelor actuale, iar o izolare termica asigura un preț mai mic al incalzirii pe perioada lunilor de iarna, precum si sporirea confortului termic pe timp de vara.

Investitie profitabila – Apartamentele noi au costuri de intretinere mult mai mici, deci pe termen lung semnifica o investitie profitabila. In plus,  aceste costuri se reflecta si asupra prețului pe care il poți obtine in caz de revanzare. In apartamentele noi din blocurile ai incalzire pe gaz, pe baza centralei de apartament. Nu depinzi de sistemul centralizat al orasului, iar factura la intretinere nu va ajunge la ordinul sutelor de lei pe luna in timpul iernii.

Locatie linistita si sigura – Chiar daca un apartament intr-un cartier rezidential poate fi situat mai departe de centrul orasului decat un apartament intr-un bloc vechi, acest lucru implica si o serie de avantaje. De obicei, cartierele rezidentiale sunt construite in zone linistite, pazite si sigure, ideale pentru familiile cu copii. Multe apartamente dintr-un bloc nou sunt locuite de familii tinere, defci mediul poate fi unul prielnic pentru dezvoltarea celor mici.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata