De ce să optezi pentru servicii complete de marketing digital?

https://www.freepik.com
11

Ne mândrim să ne numim o agenție de marketing digital cu servicii complete. La Magnetif Digital înțelegem că nu există o strategie de marketing universală care să funcționeze pentru fiecare client. De aceea, ne facem timp pentru a personaliza un plan de servicii complete pentru a se potrivi nevoilor tale de marketing. Credem că strategia ta de marketing ar trebui să se concentreze pe ceea ce îți va împinge afacerea înainte și să creezi o strategie care îți va permite să vezi cele mai mari rezultate.

 

În calitate de agenție de marketing digital cu servicii complete, oferim următoarele servicii:

 

Optimizare pentru motoarele de căutare (SEO)

Echipa noastră va lucra cu tine pentru a determina care strategii SEO vor avea cel mai mare impact asupra profitului tău. În timp ce alte agenții oferă soluții SEO black hat, noi oferim doar soluții SEO de top, white hat, care se încadrează în liniile directoare ale industriei și îți oferă rezultatele pe care le cauți.

 

Managementul Google Ads

Când vine vorba de gestionarea campaniilor de Google Ads, alte agenții de marketing se bazează pe o abordare „setează și uită”. Cu Magnetif gestionând anunțurile tale Google, ajustăm în mod constant campaniile și acordăm atenția la detalii la care te-ai aștepta de la o echipă de marketing internă.

 

Automatizare de marketing

Este imperativ să existe un sistem de automatizare a marketingului de succes dacă dorești să conduci o afacere de succes. Cu un sistem adecvat de automatizare a marketingului, legătura dintre echipa ta de marketing și cea de vânzări este întărită, iar procesele tale decurg fără probleme de la început până la sfârșit. Magnetif gestionează unele dintre cele mai complexe fluxuri de lucru de automatizare a marketingului și știe cum să configureze corect aceste sisteme pentru a obține afacerii tale rezultatele pe care le urmărești.

 

Crearea conținutului

Conținutul este mult mai mult decât doar cuvântul scris. De la bloguri la videoclipuri, la infografice și pagini web, conținutul tău este ceea ce te diferențiază de concurență. Echipa de creare de conținut de la Magnetif are cunoștințele și abilitățile necesare pentru a se asigura că afacerea ta se clasifică din motivele potrivite și pentru a te pune înaintea concurenței.

 

Echipa Magnetif are o experiență vastă în ceea ce privește marketingul digital, ne asigurăm că rentabilitatea investiției (ROI) nu este doar un acronim utilizat în ședințe. Ci o măsură pe care o utilizăm în fiecare zi. Iata de ce:

 

Este importantă rentabilitatea investiției? Sau este doar un alt acronim de marketing?

 

De la CRO (Conversion Rate Optimization) la CTA (Call to Action) și nu numai, marketerii par să comunice doar cu litere, nu și cu cuvinte. Cu toate acestea, rentabilitatea investiției este un acronim care merită cunoscut și adăugat la lista ta.

 

Mai mult decât atât, rentabilitatea investiției ne ajută să ne justificăm eforturile de marketing și să impresionăm toți oamenii potriviți.

 

ROI este unul dintre cei mai importanți metrici, iată de ce:

 • Marchează succesul de marketing (în cifre)
 • Ajută la luarea deciziilor bazate pe date
 • Echilibrează bugetul de marketing
 • Eficientizează strategia de marketing
 • Face omnicanalul mai puțin copleșitor
 • Pregătește scena pentru analiza concurenților
 • Ține reclamele la răspundere
 • Creează o echipă orientată spre viitor
 • Îi aduce pe toți în spatele aceluiași obiectiv
 • Îmbunătățește acuratețea prognozei
 • Prezintă echipelor noile tehnologii
 • Difuzează tensiunea departamentală
 • Îți face șeful mare fericit

 

Costurile, veniturile și profitul sunt cei mai importanți trei factori în determinarea succesului afacerii tale. O afacere poate avea venituri mari, dar dacă costurile sunt mai mari, nu va arăta profit și este destinată să iasă de pe piață atunci când capitalul disponibil se epuizează. Gestionarea costurilor și a veniturilor pentru a maximiza profitul este cheia oricărui antreprenor, mai ales în mediul digital. Împreună cu tine creăm un buget pentru campaniile de marketing digitale, care să-ți aducă mai mult trafic și conversii, implicit profit mai mare.

 

În calitate de profesioniști în marketing digital, este întotdeauna important să înțelegem obiectivul afacerii pentru CPA (cost pe achiziție) înainte de a planifica campanii strategice. În general, punem diverse întrebări pentru a înțelege ce este un cost „bun” per achiziție pentru clienții noștri potențiali.

 

De ce să colaborezi cu noi?

Specialiștii noștri în marketing doresc să creeze o relație de durată și nu un câștig rapid. Așadar, îți adresăm toate întrebările legate de CPA pentru a obține informații despre detalii specifice companiei pentru a cerceta în mod corespunzător dacă o strategie de marketing digital plătită (de exemplu, utilizarea anunțurilor de căutare Google) are sens. Dacă nu, atunci toate părțile își vor pierde timpul și resursele căutând un rezultat magic care nu va apărea.

 

CPA-ul nu numai că îți va ajuta potențialele activități de marketing, dar îți va oferi și valori importante pentru operațiunile tale generale.

 

Echipa noastră este înarmată cu ceea ce este necesar pentru a evalua cât de bine ar funcționa marketingul digital plătit pentru tine. Apoi, experiența noastră în industrie ne ajută să efectuăm prognoze clare despre câte clickuri se vor transforma în vânzări și de ce cuvinte cheie relevante ai nevoie pentru ca afacerea ta să fie un succes!

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata