Metode de a-ți încălzi dormitorul fără a da drumul la căldură

65

Odată cu venirea sezonului rece, confortul și căldura pe care le poți regăsi în dormitorul tău sunt esențiale, în special în acele zile în care te-ai confruntat cu foarte multe sarcini sau cu temperaturi scăzute.

Nimic nu se compară cu acel spațiu intim din casa ta, care te așteaptă cu căldură și cu atingeri moi și catifelate, pentru a te relaxa deplin și a te bucura de odihnă în cel mai bun mod posibil.

Dormitorul poate să influențeze foarte mult starea de spirit, așadar alege să faci din acest spațiu al casei tale, unul cu adevărat confortabil și cald.

Pentru că temperaturile de afară nu necesită încă o încălzire totală a locuinței, iată câteva metode de a-ti încălzi dormitorul, fără a da drumul la căldură.

 

Folosește te de lenjeria de pat potrivită sezonului rece

Lenjeria de pat are un rol foarte important în confortul nostru dar și în crearea unui spațiu mai cald și mai primitor. Așadar cumpara lenjerie Cocolino 6 piese, o lenjerie pufoasă și călduroasă care va face ca fiecare moment din dormitorul tău să fie unul cu adevărat perfect chiar și atunci când temperaturile sunt scăzute.

Te poți orienta și către o pătură pufoasă sau una de lână care să îți ofere și mai multă căldură în timp ce citești, te relaxezi sau te odihnești.

 

Utilizează o pătură electrică

Dacă ești o fire foarte friguroasă și nimic pare că nu funcționează pentru a te încălzi, te poți orienta către o pătură electrică, care te va ajuta să îți menții temperatura optimă a corpului chiar și în zilele foarte reci de toamnă sau începutul sezonului de iarnă.

 

Folosește te de aerul condiționat sau de o aerotermă

Cu toate că pentru un somn cu adevărat odihnitor experții recomandă o temperatură mai scăzută în dormitor, atunci când îți dorești să o te relaxezi sau să citești în dormitorul tău confortabil, poți să te folosești de anumite metode care să te ajute să te încălzești rapid fără a da drumul la căldură pe timp de noapte.

Poți schimba cu câteva grade temperatura din dormitorul tău folosindu-te de aerul condiționat sau de o aerotermă.

 

Mută patul cât mai departe de fereastră

O metodă excelentă de a avea parte de mai multă căldură în patul tău este să îl poziționezi cât mai departe de fereastră, pentru că aici, chiar dacă ai geamuri termopan, sticla se va răci și va putea emana o temperatură mai rece.

 

Înlocuiește covoarele cu unele mai groase

Dacă pe timp de vară în dormitorul tău ai preferat să nu ai covoare sau ai folosit covoare mai subțiri, acum este timpul să le înlocuiești cu unele mai groase și mai pufoase care să îți ofere acel confort și senzația de căldură la care te aștepți.

 

Schimbă draperiile cu unele mai groase

Datorită faptului că vântul se poate strecura pe la geamuri sau că sticla acestora se va răci pe parcursul nopții și va putea emana răcoare, poți alege să folosești draperii mai groase, pe care să le utilizezi pentru menținerea căldurii în dormitorul tău.


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News