De ce să-ți promovezi firma pe StartingUp.ro?

12

Publicitatea online este o componentă nelipsită din strategia de marketing a oricărui business modern, obiectivele sale principale fiind de a crește notorietatea unui brand în digital online și de a ajunge mai ușor la publicul țintă, adică la persoanele interesate de produsul sau serviciul pe care îl oferă compania respectivă.

În orice industrie, competiția crește pe măsură ce firmele – atât cele cu prezență bine articulată pe piață, cât și cele recent înființate – folosesc modalități de promovare tot mai creative, întrucât modul de prezentare a imaginii companiei și produsului/serviciului pe care îl dezvoltă cântărește foarte mult în decizia unui utilizator de vizita o pagină sau de a efectua o conversie.

De ce este publicitatea esențială pentru succesul unei afaceri?

Lista de motive pentru care orice afacere are nevoie de publicitate este foarte lungă, dar noi le vom prezenta pe cele mai importante dintre acestea:

  • Creșterea notorietății și crearea unei imagini pozitive a brandului: numărul de companii crește vertiginos în prezent, indiferent de sectorul de activitate, ceea ce înseamnă o reală provocare pentru antreprenori în atragerea și fidelizarea publicului țintă. Printr-o strategie eficientă de publicitate online, o firmă se deosebește de concurența directă și devine cunoscută unui public larg, ținând cont de numărul extrem de mare de utilizatori de internet;

 

  • Îmbunătățirea traficului pe site și consolidarea portofoliului de clienți: mai mulți vizitatori pe site, mai multe șanse ca aceștia să efectueze o acțiune – acesta este principiul după care funcționează publicitatea. Chiar dacă aceștia nu cumpără produsul/serviciul, își vor aminti brandul respectiv și există șanse mari să revină în viitor și să se transforme în clienți;

 

  • Depășirea concurenței: liderii de piață din diferite industrii se promovează permanent în mediul online, chiar dacă au deja un portofoliu solid de clienți și câștiguri impresionante. Adoptarea unei strategii eficiente de marketing poate ajuta chiar și afacerile la început de drum să iasă în evidență și să atragă atenția asupra produselor și serviciilor lor, mai ales dacă aduc ceva nou.

Concret, cum ajutăm o firmă să se adreseze unui public foarte larg?

Oferim soluții concrete de promovare firmelor care vând servicii și/sau produse B2B și vor să se promoveze eficient. StartingUp.ro, comunitatea de antreprenori din România, are un public larg: mai mult de 25.000 de vizitatori unici pe fiecare lună și un grup de antreprenori cu peste 15.000 de membri.

Firmele pot alege să deruleze campanii de advertoriale pe site-ul nostru, să publice comunicate de presă și bannere publicitare. Oricare dintre acestea sau o combinație între ele aduce beneficii reale și cuantificabile, deoarece companiile au șansa de a își prezenta produsul și serviciile în fața unei comunități numeroase, ceea ce înseamnă o vizibilitate crescută și potențial mare de creștere a cifrei de afaceri.

Prezența digitală este imperativă, iar o campanie creativă de publicitate cu advertoriale, comunicate și bannere atractive poate deveni cel mai eficient instrument pentru creșterea veniturilor și implicit, pentru dezvoltarea continuă a afacerii.

Site-ul StartingUp.ro propune o metodă completă de promovare firmelor care doresc să depășească concurența prin folosirea unei metode care aduce rezultate sigure.

Pentru a solicita o ofertă de preț, ne puteți contacta la adresa: https://startingup.ro/publicitate/ .

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata