Importanta serviciilor de deratizare, dezinsectie si dezinfectie

Toate aceste servicii din sfera DDD sunt extrem de importante pentru mediul in care traim. Acestea trebuie mereu prestate doar de companii autorizate pentru ca eficienta sa fie una sporita.

Deratizarea, dezinsectia si dezinfectia

Aceste 3 servicii esentiale, de deratizare, dezinsectie si dezinfectie, sunt cele care ne ajuta sa scapam de daunatori, dar si de diverse tipuri de virusi si bacterii:

  • Serviciile de deratizare sunt cele la care apelam atunci cand avem probleme cu rozatoarele, in speta, soarecii si sobolanii. Acestia fac parte din categoria daunatorilor care pot pune in pericol viata omului si a animalelor de companie, fiind purtatori de numeroase boli si bacterii. Acest tip de serviciu se realizeaza prin intermediul unor cutii speciale, in care se introduce o momeala solida, numita raticid.
  • Dezinsectia – acest serviciu este utilizat pentru toti daunatorii de tip insecte, aici intalnim: gandacii, plosnitele de pat, tantarii, capusele sau puricii. Lista acesta este mult mai mare, insa acestia sunt cei mai raspanditi. Procesul de dezinsectie se realizeaza doar cu substante speciale, care au o concentratie ridicata si care necesita o anumita diluare, in functie de daunatori si de gradul de infestare. Insecticidele sunt aplicate prin intermediul unor pompe care vaporizeaza substanta sau prin intermediul unor atomizoare, care creeaza nori de vapori (utilizat pentru spatii exterioare).
  • Dezinfectia – acesta este un serviciu la care au apelat foarte multe persoane in ultima perioada, din cauza numeroaselor infestari cu Coronavirusul Covid-19. Procesul de dezinfectie presupune eliminarea totala a microorganismelor sau a microbilor de pe obiecte, din aer sau dintr-un anumit spatiu. Aplicarea se face prin intermediul unor echipamente speciale, care pulverizeaza substantele utilizate in nori de aburi.

Firme specializate si autorizate din domeniul DDD

Toate aceste servicii prezentate anterior sunt prestate doar de firmele autorizate din domeniul DDD. Acestea sunt singurele care pot achizitiona acele substante cu un grad de eficacitate sporit, care elimina daunatorii si care asigura conditii de maxima siguranta.

Substantele insecticide sau raticidele pe care le gasim pe rafturile marilor magazine, sunt unele care au o cantitate redusa de substanta activa. Acestea pot avea un efect pe termen scurt asupra daunatorilor, insa acestia nu vor disparea din spatiul infestat, ei se vor inmultii si continua sa creeze disconfort.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata