Mihail a reusit, in cinci saptamani, sa impresioneze echipa WellCode! Recenzii: ”Experienta a fost unica si inedita!”

17

Sa impresionezi nu este usor, mai ales cand concurenta este mare, insa Mihail a reusit! Desi se afla de numai cinci saptamani in programul de mentorat WellCode, tanarul cursant a castigat deja respectul si admiratia intregii echipe de mentori.

 

Mihail, unul dintre cursantii WellCode, a demonstrat ca se poate sa te faci remarcat din multime, in scurt timp. Tanarul a marturisit, in cadrul testimonialului postat pe pagina WellCode Recenzii, ca secretul consta in multa munca, perseverenta si efortul enorm depus pentru atingerea obiectivului propus: o cariera in domeniul IT. Acesta subliniaza insa ca nimic din toate astea nu s-ar fi indeplinit fara sustinerea continua a mentorilor.

 

”Sunt un cursant WellCode si un viitor programator. Sunt de cinci saptamani in program si, personal, am avut un progres destul de rapid. Acum, in a cincea saptamana, am ajuns la capitolul III, unde invat matrici. De asemenea, am reusit performanta de a impresiona echipa WellCode. In paralel cu programul de mentorat, am mai reusit sa contorizez saptamanal cate 50 de ore de munca, in afara programului. Acesta este rezultatul muncii sarguincioase, al perseverentei, dar si al echipei WellCode, care a fost mereu acolo si m-a sustinut cand am fost blocat”, a povestit Mihail, in cadrul rubricii de WellCode Recenzii.

 

Cursantul WellCode caracterizeaza experienta traita in cele cinci saptamani de mentorat ca fiind una ”inedita si unica”, lucru care se datoreaza, in special, mentorilor WellCode. Mihail subliniaza faptul ca a fost sustinut in permanenta si, ori de cate ori a fost nevoie, echipa WellCode l-a ajutat sa depaseasca blocajele care au aparut pe parcursul evolutiei sale pe platforma. Mai mult decat atat, tanarul marturiseste ca s-a simtit parte din echipa si ca a fost insotit constant de un spirit de ”comunitate si colectivitate”.

 

Experienta mea pe platforma si in programul de mentorat, pana acum, a fost una inedita si unica in felul ei. Unicitatea se datoreaza structurii progresive a programului si abordarii individuale, careia nu-i lipseste nicio secunda spiritul de comunitate si colectivitate. Saptamanal, am avut oportunitatea de a discuta problemele pe care le am cu colegii mei si cu mentorii, in call-urile saptamanle, organizate de membrii echipei WellCode”, a subliniat Mihail, in cadrul testimonialului postat pe pagina WellCode Recenzii.

In acelasi mesaj, cursantul WellCode a apreciat evolutia sa ca fiind una pozitiva si a precizat ca platforma i-a asigurat toate informatiile necesare evolutiei si dezvoltarii sale: ”Pana in prezent, am avut o colaborare productiva cu echipa WellCode si am mers mereu intr-o directie pozitiva. De fiecare data cand am avut o problema sau am ramas blocat undeva, pe platforma, am avut acces la toate resursele, la sfaturi si la sprijinul echipei WellCode si al specialistilor de pe platforma. Am beneficiat de sustinere continua pentru a depasi aceste probleme. Astfel, am reusit sa devin cat mai eficient in programul de mentorat”, spune el.

 

Asa cum Mihail dovedeste, nu doar programul de mentorat fondat de Petru Trimbitas –  in urma stagiilor de practica urmate de el la Facebook si Google – poate impresiona, ci si reciproca este valabila. Astfel, tanarul a reusit sa impresioneze echipa WellCode cu ambitia, perseverenta si munca de care a dat dovada. Aceste calitati sunt de baza in programul de mentorat WellCode si vor fi, cu siguranta, apreciate si de viitorii angajatori ai tanarului. Sa muncesti 50 de ore/saptamana nu este usor, insa sa muncesti 50 de ore/saptamana suplimentar, independent de task-urile zilnice, este cea mai buna dovada ca esti un om care stie ca viitorul ii apartine si sansa reusitei si a unei vieti mai bune sta in propriile maini.

 

Urmeaza-i exemplul si ofera-ti sansa de a-ti construi viitorul la care visezi. Intra pe site si consulta oferta completa a mentoratului WellCode. Urmareste mai multe testimoniale inregistrate pe paginile WellCode Pareri si WellCode Recenzii si fa primul pas catre cariera dorita.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata