Cea mai lungă zi de naştere

23

Germanul Sven Hagemeier este singurul om din lume care și-a sărbătorit ziua de naștere timp de 46 de ore. Și nu este vorba doar de o petrecere prelungită, de a doua zi, ci de o aniversare de 46 de ore fără să treacă în ziua următoare.

Conform www.guinnessworldrecords.com, Sven Hagemeier a reușit acest record schimbând fusurile orare. Astfel, de-a lungul a 46 de ore, el a călătorit din Auckland, Noua Zeelandă, spre Brisbane (Australia) și apoi spre Honolulu, în Hawaii.

Deși tot timpul pe drum, Sven Hagemeier, care împlinise 26 de ani, s-a delectat cu mâncarea din avion și s-a plimbat, timp de o oră și jumătate, cu taxiul, prin Auckland. Evident, cel mai interesant cadou pe care l-a primit de ziua lui a fost certificatul Guinness, pentru noul record stabilit, omologat oficial la 4 august 2015.

Aniversarea prelungită a germanului a depășit recordul similar al pakistanezului Nargis Bhimji. Acesta a reușit să-și prelungească ziua de naștere la 35 de ore și 25 de minute, zburând, în iunie 2008, din Karachi în Singapore și apoi în San Francisco. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: guinnessworldrecords.com

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata